התנהגות מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מינית
    8888
    19/07/2009

בוקר טוב,
    אנו הורים לילד בן 5, בשנה האחרונה נחשפנו להתנהגויות מיניות אצל בני. פעם הגיע דיווח מהגננת על כך שהילד שלי שחק עם ילדה אחרת בגן ותוך המשחק נגע לה בטוסיק. שוחחנו איתו על כך והטלנו ווטו על משחקים מסוג זה תוך הסברים על גבולות הגוף. ככול שידוע לנו לא קרה יותר כלום . בשבת האחרונה במשחק עם חברים ילדי שוב ביקש מחברה (בת גילו) להוריד את התחתונים במקרה אנו ראינו את הסיטואציה וביקשנו ממנו להפסיק את המשחק בתוקפנות גדולה מצידנו. אחנו בית שמאוד מדבר על הגוף על גבולות הגוף. ילדי ילד מאוד חכם. אך נראה כי הוא מאוד מסוקרן ומאוד אוהב לראות טוסיקים של בנות. מביע רצון להיות רופא של ילדים רוצה לדעת מה קורה בתוך הגוף. כמו כן לאורך השנה תמיד הוא מצחיק את הסביבה עם הטוסיק רוקד עם הטוסיק ועודה שטויות עם הגוף על מנת להצחיק את הסביבה. אני מאוד מוטרד למרות שמבין שזה תהליך טבעי של ילדים. מטריד אותי שהוא יודע את גישתנו בנושא ובכל זאת הסקרנות הרגה את החתול. כיצד ניתן לטפל עוד? אני אבא חסר אונים ומאוד מובך מהתהליך שבני עובר מרגיש סוג של אכזבה ממנו ומרגיש שאני צריך לשמור עליו שלא ימשיך במשחקים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות ילדית

זהורית אסולין שמחון
    19/07/2009

בכנות מאד גדולה חשפת את תחושותיך לגבי התנהגות בינך . ראשית חשוב לי לומר כי כל עוד בנך משחק עם ילדים בני גילו וזה בהסכמה ולא בכפייה ואינו חורג להתנהגויות מיניות מעבר לנגיעות והצצות הרי שמדובר בהתנהגות טבעית. לכן כדי שתוכל לעזור לבנך בהפנמה של כללי שמירת הגוף ופרטיותו, ויחד עם זאת לשמור על סקרנותו ולנתב אותה לאזורים אדפטיביים יותר, עליך לעבד את הקושי שאותו אתה חווה אל מול הסיטואציה. כיצד אתה חש עם מיניות בנך, מדוע היא כה מטרידה אותך, כיצד אתה חש עם מיניותך, על כן אני מציעה לך לפנו להתייעצות מקצועית להדרכת הורים ושם לקבל הכוונה להתמודדות בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו