אוננות לילד בגיל 11

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות לילד בגיל 11
    ויקי
    19/07/2009

שלום,
    בני בן 11 מאונן בתדירות מאוד גבוהה הוא עושה זאת מגיל נורא צעיר כאשר הוא לבד
    לפני מס' שבועות "תפסתי" אותו שוכב על כרית ועושה תנוחה כאילו הוא שוכב עם בחורה
    הסברתי לו שזה לא יפה והוא מודע לכך שזה לא יפה והבטיח לא לעשות זאת יותר, כמו כן אמרתי לו ששמתי מצלמות בבית וכל פעם שהוא עושה זאת אני יראה אותו

מה עושים??
    אני רוצה לטפל בעניין בדחיפות
    למי ניתן לפנות ??הוא כבר ילד גדול ואני לא רוצה שזה יפגע בו בעתיד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות לילד בגיל 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויסות יצרי

זהורית אסולין שמחון
    19/07/2009

נשמע שאת מבוהלת מהתנהגות זו שלו ומנסה למגר זאת בכל דרך, אך בדרך את קצת מבהילה אותו וגורמת לו להרגיש רע לגבי היצרייות שלו. המצלמות שהבטחת לו לא באמת יפתרו את הדחף שלו וירגיעו אלא רק יגרמו לו להסתיר את זה ממך ואולי לעשות זאת במקום אחר (היית מעדיפה שיעשה זאת בשרותי בית ספר? אני בטוחה שלא) אני מציעה לך לפנות להתייעצות מקצועית ואולי תדרש הערכה לילד כיוון שלעיתים אוננות בתדירות גבוהה מקורה בקושי לוסת דחפים ומחשבות. כשתרגישי נוח ובטוחה שוחחי איתו, בררי באיזו תדירות הוא עושה זאת, מה מביא אותו למצבים אלו, ונסי לעזור לו להתמודד עם זה , מהיכן יודע על תנוחות של נשים.

כשאת תהיי רגועה עם המיניות המתפתחת של בנך תוכלי גם לעזור לו לקבל אותה ולווסת אותה.
    ובהקשר אחר אני מציעה לא לפרסם מספרי טלפון פה על מנת לשמור על פרטיותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו