בתי בת ה6 לא אוהבת את עצמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה6 לא אוהבת את עצמה
    עדי
    19/07/2009

שלום בתי בת 6.5 עוברת תקופה קשה זה בא לידי ביטוי בהתפרצויות בכי תלונות על עייפות פתאום יש לה צורך לעשות פיפי כל הזמן הבגדים לא נוחים לה וכו'- כמובן שעשינו דבר ראשון בדיקות פיזיות והכל בסדר! לפני כשנתיים היו לה סימפטומים כמעט אותו הדבר היינו שנה בטיפול אצל פסיכו' שבסופו של תהליך אני למדתי לקבל את הילדה כמו שהיא ולהציב יותר גבולות!
    היום חרי שכבר שבועיים יש כל יום ריבים בבית ישבנו ודיברנו שב והילדה אמרה שהיא אוהבת את כל המשפחה שלנו אבל את עצמה היא לא אוהבת!{ליבי שבור ודמעות בעיני} היא אומרת שהיא לא אוהבת את עצמה כי היא "מתנהגת לא יפה,וכל הזמן רבה אתנו" מה אני יכולה לומר או לעשות מעבר לזה שישבתי והסברת לה שהיא הבת שלנו האהובה ולא משנה כמה נריב תמיד תמיד נאהב אותה!
    אני די מיואשת ולא יודעת מה לעשות בכדי לעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה6 לא אוהבת את עצמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים רגשיים לילדה

ד''ר שירי שדה שרביט
    20/07/2009

עדי שלום,
    לאור המידע שמסרת, נראה לי שכדאי לחזור שוב להתייעצות עם פסיכולוג ילדים. הרגשות השליליים של ילדתך כלפי עצמה עלולים להיות הרסניים להתפתחותה, ולכן מומלץ לפנות שוב. אני משערת שהפסיכולוג/ית שטיפל/ה בכם בעבר, יכול/ה לעזור לכם גם כעת, היות וקיימת היכרות מוקדמת.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו