גמילה בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה בלילה
    שרית
    19/07/2009

שלום,
    יש לי בן בן 3 וחצי גמול במהלך היום כאשר גמילה בלילה התחלתי לפני כחודשיים. נולדה לו אחות לפני כ-3 חודשים. הוא כמעט כל לילה מפספס. ניסיתי לקחת אותו משינה אך הוא צורח ואומר שאין לו פיפי אני מתעוררת בלילה ומגלה שעשה פיפי. הוא לא מרגיש ורק כאשר הוא מתעורר בבוקר זה מפריע לו.
    אני ממש מתוסכלת מה כדי לעשות? להחזיר חיתול ללילה ?הוא כבר לא רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה עם תגובה?

שרית
    21/07/2009

אפשר לקבל תגובה.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילת לילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    23/07/2009

שרית שלום,
    את יכולה להחזיר את החיתול ללילה ולחכות לזמן מתאים יותר לגמילה, ואפשר גם להמשיך. בעיניי אין ערך התפתחותי רב יותר לאף אחת מהתגובות. אולם בקיץ נוח יותר לגמול בשינה, כי הפספוסים לא נוראיים ואין צורך לכבס הרבה כלי מיטה.
    לשם הגמילה, כדאי מאוד להרבות בשתייה בשעות אחהצ, וכשהוא ישן לא לתת כוס ליד המיטה (או לקחת אותה אחרי שנרדם). כמו כן, קחו אותו לעשות פיפי לפני שהוא נרדם, וגם לפני שאתם פורשים למיטתכם. כדאי לבדוק מתי הוא עושה (אולי לפנות בוקר) ולנסות להתאים את לקיחתו לשירותים, גם כשאינו רוצה, בהתאם לכך.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו