מה זה נקרא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה נקרא
    מימי
    20/07/2009

היי, יש לי ילדה בת 11 שנים, בשנה שעברה קיבלתי הודעה שקרוב משפחה בן 6 שנים פגע בילדה מבחינה מינית, ביקרנו אצל פסיכולוג,התברר שהילדה בגיל התבגרות וכנראה שהילדה מפנטזת לעצמה קיום יחסי מין, ביקש שנושחח בנושא הזה ,ולהכין אותה ולחשוף אות הלגיל ההתבגרות.
    לפי כחודש הדודה הודיעה לי שהילדה שלי מנשקת הבן שלה בן ה-4 שנים מהפה - ושוחחתי איתה בנושא,הבהרנו הגבולות.
    היום אני מזועזעת, בני הדודה ביקרו אצלנו ללינה ,ואני נכנסת באמצע הלילה לחדר הבנות בבית שלי ומופתעת שהילדה שלי מורידה בגדים תחתוניים ובן דודה באמצע הורדת הבגדים, הובהלתי ממה שראיתי, לקחתי אותה לחדר השני ,בכתה והכחישה שיש מעשה מיניות.
    לא הצלחתי לישון,זה מדאיג אותי, האם הילדה שלי סובלת ממחלה כלשהי בכיוון המיני??אני לא מרגישה שזה טבעי במיוחד שזה עם ילדים קטנים.
    הערה- אני גרושה וחיה בנפרד ללא בן זוג כשהיא הייתה בגיל 5.
    תעזרו לי,תכוונו אותי..מה לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה נקרא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוק במין

ד''ר שירי שדה שרביט
    20/07/2009

מימי שלום,
    נראה לי שחשוב מאוד לברר במהרה איך בתך קשורה למעשים מיניים שהתרחשו או לא. הכתובת המתאימה ביותר לטעמי היא ארגון אל"י,
    כדאי לפנות להתייעצות עם אנשי מקצוע המומחים בתחום זה.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו