פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    הלן
    20/07/2009

בוקר טוב,

אני מיואשת.
    שמי חיה,אמא לילדה בת 4 ולילד בן שנתיים.
    בחודש וחצי האחרונים נראה לי כי בני סובל מחרדות ופחדים,משנולד היה רגיל לישון לבד אך היום הוא בוכה וצורח כל פעם שמכניסים אותו למיטה.
    בשבוע הראשון נתתי לו לבכות וכשהבנתי שהבכי יכול להיות בעיה אחרת החלטתי להשאר בחדר עד שיירדם.
    יש לציין שגם בשעות אחר הצהריים שאני נמצאת איתוהוא לא מוכן בשום פנים ואופן שאזוז ממקומי הוא כל הזמן רוצה לראות אותי.
    יש לציין שבשבוע האחרון הוא מתעורר באמצע הלילה.
    מה עושים?נראה לי שזה נמשך יותר מידי זמן.
    למי אפשר לפנות?

אודה לתשובה
    יוםטוב
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

ליאת גרוס
    20/07/2009

שלום הלן
    נשמע שאכן בנך במצוקה אך לא ברור מדוע.
    האם מתלונן על פחדים? ממה בעצם מפחד ? מתי זה התחיל? האם קרה משהו קודם ? האם לך קרה משהו או שהוא מפחד שיקרה לך ? מה הוא אומר ? איפה האב בתמונה ? האם מתנהג כך גם בנוכחות אחרים ? האם קרה משהו בגן ? אולי קשור לסיום השנה בגן ? האם את נוטה לחוות פחדים וחרדות ?

קשה לי לענות מבלי להבין קצת יותר לעומק את המקרה. נסי לענות על השאלות ואז אתייחס יותר לעומק.
    את שואלת למי לפנות... ניתן בהחלט לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג. איכן את גרה. אולי אני מכירה באיזור.
    חרדות בגיל זה הם דבר שניתן לטפל בו. אבל קודם כדאי להבין מה עובר עליו.
    מחכה לתשובותייך
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים-המשך

הלן
    21/07/2009

היי,
    אתחיל בלומר לך תודה שהגבת במהירות.
    לגבי שאלותייך:
    אני לא רואה שום דבר שהיה יכול להוביל למצב הזה,אני סובלת מהתקפי חרדה אך ברמה נמוכה שאף אחד לא ישים לב,עובדת בחברת הייטק בכירה ואין לי שום בעיה במשך היום.
    בעלי עובד עד הערב וכשהוא מגיע בסביבות השעה שש הוא נמצא עם הילדים ומתחלק איתי בהשכבה.
    בגן הילד מתפקד כרגיל והגננת לא רואה במשך היום שום דבר חריג.
    בקיצור לא יודעת מה היה יכול להוביל לשינוי פתאומי כזה כשהכל מתנהל כשורה בבית.
    אתמול בלילה הגעתי למצב שהוא לא היה מוכן לישון עד שנשארתי לישון בחדר.
    אני מאמינה שאני צריכה עזרה,אולי תוכלי לעזור לי את,או שבבקשה תפני אותי לאדם מתאים.
    החיים שלנו התהפכו.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו