מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדיםהלן20/07/2009
בוקר טוב,
אני מיואשת.
שמי חיה,אמא לילדה בת 4 ולילד בן שנתיים.
בחודש וחצי האחרונים נראה לי כי בני סובל מחרדות ופחדים,משנולד היה רגיל לישון לבד אך היום הוא בוכה וצורח כל פעם שמכניסים אותו למיטה.
בשבוע הראשון נתתי לו לבכות וכשהבנתי שהבכי יכול להיות בעיה אחרת החלטתי להשאר בחדר עד שיירדם.
יש לציין שגם בשעות אחר הצהריים שאני נמצאת איתוהוא לא מוכן בשום פנים ואופן שאזוז ממקומי הוא כל הזמן רוצה לראות אותי.
יש לציין שבשבוע האחרון הוא מתעורר באמצע הלילה.
מה עושים?נראה לי שזה נמשך יותר מידי זמן.
למי אפשר לפנות?
אודה לתשובה
יוםטוב
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים
ליאת גרוס20/07/2009שלום הלן
נשמע שאכן בנך במצוקה אך לא ברור מדוע.
האם מתלונן על פחדים? ממה בעצם מפחד ? מתי זה התחיל? האם קרה משהו קודם ? האם לך קרה משהו או שהוא מפחד שיקרה לך ? מה הוא אומר ? איפה האב בתמונה ? האם מתנהג כך גם בנוכחות אחרים ? האם קרה משהו בגן ? אולי קשור לסיום השנה בגן ? האם את נוטה לחוות פחדים וחרדות ?
קשה לי לענות מבלי להבין קצת יותר לעומק את המקרה. נסי לענות על השאלות ואז אתייחס יותר לעומק.
את שואלת למי לפנות... ניתן בהחלט לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג. איכן את גרה. אולי אני מכירה באיזור.
חרדות בגיל זה הם דבר שניתן לטפל בו. אבל קודם כדאי להבין מה עובר עליו.
מחכה לתשובותייך
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים-המשך
הלן21/07/2009היי,
אתחיל בלומר לך תודה שהגבת במהירות.
לגבי שאלותייך:
אני לא רואה שום דבר שהיה יכול להוביל למצב הזה,אני סובלת מהתקפי חרדה אך ברמה נמוכה שאף אחד לא ישים לב,עובדת בחברת הייטק בכירה ואין לי שום בעיה במשך היום.
בעלי עובד עד הערב וכשהוא מגיע בסביבות השעה שש הוא נמצא עם הילדים ומתחלק איתי בהשכבה.
בגן הילד מתפקד כרגיל והגננת לא רואה במשך היום שום דבר חריג.
בקיצור לא יודעת מה היה יכול להוביל לשינוי פתאומי כזה כשהכל מתנהל כשורה בבית.
אתמול בלילה הגעתי למצב שהוא לא היה מוכן לישון עד שנשארתי לישון בחדר.
אני מאמינה שאני צריכה עזרה,אולי תוכלי לעזור לי את,או שבבקשה תפני אותי לאדם מתאים.
החיים שלנו התהפכו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)