שני ילדים שתי שאלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שני ילדים שתי שאלות
    טלי
    28/08/2007

ראשית, תודה רבה על התשובה המפורטת.
    לגבי בתי - הדאגת אותי והשאלה שלי היא גם אם זה לא דבר יום יומי, ז"א היא אומרת שהיא מנגבת כל יום, אבל באותם פעמים שתפסתי אותה, נאמר ביום האחרון שהיא לא ניגבה היא אמרה שהיא עשתה זאת מאחר וחשבה שאחיינית שלי קוראת לה, ז"א באמת באותו הרגע היה לה טלפון וקראתי לה ואמרתי לה שממתינים לה, אז היא חשבה שממתינים לה בבית ולא בטלפון, כך היא טוענת שבגלל זה היא מהר מהר רצתה לצאת מהשירותים..
    אני חושבת שהיא בעיקר ילדה שלא כ"כ איכפת לה מנקיון ז"א לצחצח שיניים זה לבקש ממנה כמה פעמים ולדאוג שהיא תצחצח את השיניים הקדמיות (כי הן פעם כאבו לה מאד), ולהתקלח היא לא אוהבת וכל פעם שואלת למה בכלל צריך להתקלח, "אני לא אוהבת להתקלח" "היום אני לא חופפת. היום אני לא מתקלחת" וכד'.
    האם זה נראה לך גם איזה שהוא סימפטום, או שהיא פשוט ילדה כזו וצריך לתת לה לגדול ולהבין לבד את המשמעות של נקיון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני ילדים שתי שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקיון

שרון באומל
    29/08/2007

שלום טלי
    אני מאוד סומכת על האינטואיציה האימהית, ולכן, אם זה נראה לך רק הניקיון ושהיא פשוט כזו, הניחי לה כמובן.
    אני מציעה להיות עם יד על הדופק, ולראות לאן זה מוביל.
    אין מה להיבהל. זו לא מילה גסה להתייעץ עם איש מקצוע, גם בדברים פעוטים, ומהניסיון שלי עם אלו שנבהלים (רובם כאלה) - הייעוץ מאוד מקל ועוזר.......
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו