הורים מודאגים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים מודאגים
    סי
    25/07/2009

שלום

בני בן שלוש וארבעה חודשים גמול מחיתולים מזה כחצי שנה כולל בלילה
    לאחרונה החל להרטיב כמע ואינו ניגש יותר לשרותים גם בגן וגם בבית למרות שאני מזכירה לו מספר פעמים
    יש לציין כי לאחרונה חלה החמרה גם ביציאות הוא אנו שולט מלא ומספר פעמים כבר ברח לו בתחתונים אין לי מושג אם הוא עושה זאות בכוונה כדי למשוך תשומת לב

גם לאחרונה התנהגותו מאוד השתנתה הוא נהפך להיות מאוד אלים
    לדוגמא הוא זורק עלינו חפצים
    אינו שומע בקול ההורים גם עונשים כבר לא משפעים עליו כמו לעמוד בפינת החשיבה
    והגננת סיפרה כי הוא לקח כסא וזרק אותו על אחד הילדים אני רואה מקרה זה מאוד בחומרה

שוחחתי עם הגננת והיא אמרה יכול להיות שההיתנהגות שלו השתנה כי היא מכינה אותם למעבר לגן של הגדולים

האים ניראה לך כי יש קשר להתנהגות שלו ולמצב החדש אליו הוא אמור להגיע כלומר לגן החדש יש לציין כי גם בבית אנו עורכים הכנות לקראת הגן החדש וגם לקחנו אותו לראות את הגן
    גם כלפי אחותו הקטנה הוא מאוד אלים שזה לא היה עד כה
    אנו מאוד מעודדים וקונים מתנות והפתעות ומנסים לפצות ולראות מה לא בסדר אך לא היגענו למסקנה
    לכן אנו פונים אליכם בשאלה מה לעשות ואך עלינו לתהנהג איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים מודאגים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכולים

זהורית אסולין שמחון
    26/07/2009

בהחלט יכול להיות שזה קשור למעבר לגן ולפחדים שיש לו מהמעבר הזה (האם הוא רגיש במעברים, האם הסתגלותו איטית וקשה?). נסו להזכר האם חלו אי אלו שינויים בחייכם שיתכן שמגיב אליהם. חיכוכים, אובדן, פיטורים א מצב לחץ אצל אחד ההורים. האחות שאולי גדלה ומושכת יותר תשומת לב וגורמת לו לרצות לחזור להיות תינוק ולהמנע מגדילה. מתנות ופיצויים לא יעזרו במקרה זה אלא דיבור אמיתי וכנה על מה מפריע לו. לא פרטת פה אך יש לי תחושה שהוא מאד מקנא באחותו הקטנה ורוצה לחזור ולהיות כמוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו