ילד בכיין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיין
    דריה
    26/07/2009

בני בן 3.5 כל דבר אצלו זה בבכי אנחנו מנסים כל הזמן לומר לו שאפשר לדבר ולא כל דבר צריך לבכות,אפילו בדברים שהם ממש קטנים שאין צורך לבכות הוא בוכה מהרגע שהוא מגיע מהגן הביתה הוא רק בוכה ,עוד דבר ששואלים אותו שאלות הוא לא עונה כלל כמו איך עבר עלייך היום ?מה אכלת וכו...הוא לא מתייחס כלל אליי ויותר לאבא שלו כששנינו נמצאים לידו הוא פונה רק לאבא ,אבא תראה ,אבא תביא לי, כאילו אני כלל לא קיימת...יש לציין שהתנהגות זו נמשכת כבר תקופה(בערך בחצי שנה האחרונה) אנחנו מאוד מתוסכלים ולא יודעים כיצד לפעול ועם מי להתייעץ ,אשמח מאוד באם תעזרו לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בכיין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכיין

ליאת גרוס
    27/07/2009

שלום דריה
    בכי תכוף של ילדים יכול לנבוע ממצוקה, מרגישות יתר, או כמניפולציה על מנת להשיג דברים. קשה להעריך מדברייך מה הסיבה. מהי לפי דעתך?
    העובדה שאינו משתף אינה מדאיגה אותי. ילדים רבים לא מספרים או שעונים במילה אחת וזו. השאלה היא מה קורה בקשר בינכם. האם יש אוירה של חום , אהבה, הנאה, מגע,וכו'. כמה זמן טוב לכם ביחד ?
    לא ברור לי למה מעדיף את האב אך נשמע שיש איזושהיא מורכבות ביחסים בינכם שדורשת התייעצות מעמיקה יותר. בגיל 3.5 עוד אפשר לתקן כמעט הכל. פני לייעוץ פסיכולוגי.

בהצלחה

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו