מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי השתתפות במסיבות הגןשרית27/07/2009
שלום,
יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים .בספטמבר הכנסתי אותה לראשונה לגן שבמשך הזמן גיליתי דברים כמו שמרביצים בגן, שמתחלפת מטפלת כמו גרביים, שמשתפים רק את הגדולים,מושיבים אותם הרבה מול הטלויזיה. ביומהולדת שנתיים הילדה לא רצה להיות בגן ולא רצתה להשתתף כלל במסיבה ושהגננת לא תרקוד איתה ולא תיגע בה בכלל.הוצאתי את הילדה מהגן. היום היא בגן חדש שבו אני רואה שיש שיפור במצב היא לא קמה בלילה וצועקת שהיא לא רוצ ללכת לגן, משתתפת בגן, לומדת דברים חדשים,אבל אתמול הייתה מסיבת סיום שאת כל השירים שלה הילדה יודעת ושרה בבית אבל שהגענו למסיבה הילדה פשוט נדבקה אלי ואל בעלי ולא רצה להשתתף?
זה כאב לי מאוד. השאלה היא האם נוצרה לידלדה בעיה ואם כן מה הדרך לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי השתתפות במסיבה בגן
ליאת גרוס27/07/2009שלום שרית
התשובה היא - כנראה שלא נוצרה בעיה שמחייבת טיפול. תמיד יש בכל גן כמה ילדים שמתביישים במסיבת הסיום ולא ורצים להשתתף. בעיקר בגיל זה. ממש לא להתרגש ולא לחייב. בחוג בלט בגיל 5 היא כבר תשתתף.
אם מעבר למקרה המסיבה, היא אינה מראה סימני מצוקה - מצבה טוב ואפשר להרגע.
מה דעתך?
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי השתתפות
שרית27/07/2009היי ליאת
אני חושבת שמה שמפריע לה להשתתף זה שאנחנו נמצאים שמה ואז היא "נדבקת" אלינו.כי כאשר אני שואלת את הגננת אם היא משתתפת בימי ההולדת היא עונה שהיא משתתפת יפה.
בקרוב יש יומהולדת לילדה של חברים שנמצאת בגו וביקשתי מהם שישימו לב אם היא משתתפת.
ואז אני ידע את התשובה.
הגננת אף הציעה לי לשלוח מצלמה ושהיא תצלם לי.
תודה על העצה המהירה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי השתתפות
ליאת גרוס27/07/2009כפי שאמרתי, ילדים רבים לא משתתפים במסיבות סיום בנוכחות ההורים. באמת לא הייתי עושה מזה עניין. זו התנהגות נורמלית. תאמיני לגננת ותראי שזה יסתדר עם הזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)