אי השתתפות במסיבות הגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אי השתתפות במסיבות הגן
    שרית
    27/07/2009

שלום,

יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים .בספטמבר הכנסתי אותה לראשונה לגן שבמשך הזמן גיליתי דברים כמו שמרביצים בגן, שמתחלפת מטפלת כמו גרביים, שמשתפים רק את הגדולים,מושיבים אותם הרבה מול הטלויזיה. ביומהולדת שנתיים הילדה לא רצה להיות בגן ולא רצתה להשתתף כלל במסיבה ושהגננת לא תרקוד איתה ולא תיגע בה בכלל.הוצאתי את הילדה מהגן. היום היא בגן חדש שבו אני רואה שיש שיפור במצב היא לא קמה בלילה וצועקת שהיא לא רוצ ללכת לגן, משתתפת בגן, לומדת דברים חדשים,אבל אתמול הייתה מסיבת סיום שאת כל השירים שלה הילדה יודעת ושרה בבית אבל שהגענו למסיבה הילדה פשוט נדבקה אלי ואל בעלי ולא רצה להשתתף?

זה כאב לי מאוד. השאלה היא האם נוצרה לידלדה בעיה ואם כן מה הדרך לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי השתתפות במסיבות הגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי השתתפות במסיבה בגן

ליאת גרוס
    27/07/2009

שלום שרית
    התשובה היא - כנראה שלא נוצרה בעיה שמחייבת טיפול. תמיד יש בכל גן כמה ילדים שמתביישים במסיבת הסיום ולא ורצים להשתתף. בעיקר בגיל זה. ממש לא להתרגש ולא לחייב. בחוג בלט בגיל 5 היא כבר תשתתף.
    אם מעבר למקרה המסיבה, היא אינה מראה סימני מצוקה - מצבה טוב ואפשר להרגע.
    מה דעתך?
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי השתתפות

שרית
    27/07/2009

היי ליאת

אני חושבת שמה שמפריע לה להשתתף זה שאנחנו נמצאים שמה ואז היא "נדבקת" אלינו.כי כאשר אני שואלת את הגננת אם היא משתתפת בימי ההולדת היא עונה שהיא משתתפת יפה.
    בקרוב יש יומהולדת לילדה של חברים שנמצאת בגו וביקשתי מהם שישימו לב אם היא משתתפת.
    ואז אני ידע את התשובה.
    הגננת אף הציעה לי לשלוח מצלמה ושהיא תצלם לי.

תודה על העצה המהירה,

שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי השתתפות

ליאת גרוס
    27/07/2009

כפי שאמרתי, ילדים רבים לא משתתפים במסיבות סיום בנוכחות ההורים. באמת לא הייתי עושה מזה עניין. זו התנהגות נורמלית. תאמיני לגננת ותראי שזה יסתדר עם הזמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו