פרידה מהילד ל- 3 ימים לחופש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה מהילד ל- 3 ימים לחופש
    צביה
    27/07/2009

הי, יש לי תינוק בן שנה ועשרה חודשים ילד פעיל מפותח אוהב וחם אשר קשור אלי ואל אביו, אולם הולך לגן עד 16:00 , גדל את סבתות ורגיל להיות עם הסבתות מפעם לפעם בתדירות גבוהה.
    אני ובעלי רצינו לצאת לנופש ליומיים שלושה ובכוונתו להשאיר את הילד אצל סבתא שלו שהוא אוהב מאוד ואף לדאוג שישן בלילה במיטה שלו בבית שלו על מנת שלא לזעזע את סדר יומו
    האם הדבר נכון לעשות או שמא הפרידה תגרום לו נזק?
    האם יש לפרידה מעין זו השלכות עתידיות על נפשו של הילד?
    אנחנו מאוד חוששים והיינו רוצים לשמוע דעה מקצועית..

בתודה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהילד

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/07/2009

צביה שלום,
    התפתחות הילדים מושפעת מאירועים רבים מאוד, ולא מאירוע אחד של פרידה. כל עוד המסגרת היומית של הילד לא נפגעת, והוא מכיר את הסבתות ולא נדיר עבורו לשהות במחיצתן, נראה לי שהערך שבאוורור שלכם ובחיזוק הזוגיות, הוא גבוה בהרבה מהמחיר האפשרי של הקושי של בנכם.
    סביר להניח שהילד יתנהג באופן מעט שונה לאחר בואכם, ייצמד אליכם יותר או לחילופין יכעס (לרוב התגובות הן "גם וגם") , אולם במרבית המקרים זכרון הפרידה חולף במהרה. אגב, ייתכן שעבור הילד יהיה יותר קל להיות בבית הסבתא, ולא להיות בבית שלכם בלעדיכם. תוכלו גם לשוחח עמו בטלפון במהלך החופשה ובכך להקל עליו.
    בהצלחה וחופשה נעימה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו