מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות עם גרוש+2אירית27/07/2009
אני גרושה מס שנים עם ילדה בת 8 , יש לי בן זוג קבוע 3 שנים גרוש +2 (8,12) שלושתן בנות.
בן הזוג שלי אבא למופת יותר מהרבה אמהות שאני מכירה, אבל ישנה בעיה בחיבור בן הבנות שלו לבת שלי, הן לא מסתדרות עם הבת שלי, הן תואנות שהיא מפונקת ומעצבנת. מעבר לכך שקשה להן להתמודד עם היחס שהיא מקבלת מאבא שלהן, שהוא ממש לא מוחצן, הוא הרבה פחות מהיחס שלו כלפיהן, אבל קשה להן לקבל את זה שהוא כמו אבא שלה.
איך צריך לטפל בעניין? הבעיה הזו משפיע על היחסים שלי עם בן זוגי עד כדי כך שאנחנו עלולים להפרד בגלל זה. זנ נכון לתת לילדים שלנו כוח כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה מורכבת
ד''ר שירי שדה שרביט27/07/2009יפית שלום,
ניתן להבין בקלות את בנותיו של בן זוגך - תארי לעצמך כיצד את היית מרגישה, אם במקום העבודה של בן זוגך הוא היה צמוד לעובדת שהיא בדיוק בת גילך, יוצא איתה לאירועים , מבלה איתה בשבתות, ישן אצלה לעתים ומשקיע בה. הקנאה שלהן היא מובנת וטבעית, והיא קשה עוד יותר כיוון שמדובר גם בבת שהיא "מתחרה", לעומת אם היה לך בן.
אולם על אף כל זאת, ועם כל האמפתיה לקשיי כל הילדות (אני בטוחה שגם לבתך לא פשוט שהן שתיים והיא תמיד אחת בלבד מולן, ואיני יודעת גם מה טיב הקשר שלה עם אביה לעומת בן זוגך שהוא אב נהדר) - הקשיים שלהן במצב המשפחתי המורכב שלכם לא יכולים לפגוע בזוגיות ובקשר שלכם. אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג, שיוכל לתת לכם הדרכת הורים מול הדרישות של הילדות והאשמה שייתכן ואתם חשים.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)