זוגיות עם גרוש+2

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות עם גרוש+2
    אירית
    27/07/2009

אני גרושה מס שנים עם ילדה בת 8 , יש לי בן זוג קבוע 3 שנים גרוש +2 (8,12) שלושתן בנות.
    בן הזוג שלי אבא למופת יותר מהרבה אמהות שאני מכירה, אבל ישנה בעיה בחיבור בן הבנות שלו לבת שלי, הן לא מסתדרות עם הבת שלי, הן תואנות שהיא מפונקת ומעצבנת. מעבר לכך שקשה להן להתמודד עם היחס שהיא מקבלת מאבא שלהן, שהוא ממש לא מוחצן, הוא הרבה פחות מהיחס שלו כלפיהן, אבל קשה להן לקבל את זה שהוא כמו אבא שלה.
    איך צריך לטפל בעניין? הבעיה הזו משפיע על היחסים שלי עם בן זוגי עד כדי כך שאנחנו עלולים להפרד בגלל זה. זנ נכון לתת לילדים שלנו כוח כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות עם גרוש+2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה מורכבת

ד''ר שירי שדה שרביט
    27/07/2009

יפית שלום,
    ניתן להבין בקלות את בנותיו של בן זוגך - תארי לעצמך כיצד את היית מרגישה, אם במקום העבודה של בן זוגך הוא היה צמוד לעובדת שהיא בדיוק בת גילך, יוצא איתה לאירועים , מבלה איתה בשבתות, ישן אצלה לעתים ומשקיע בה. הקנאה שלהן היא מובנת וטבעית, והיא קשה עוד יותר כיוון שמדובר גם בבת שהיא "מתחרה", לעומת אם היה לך בן.
    אולם על אף כל זאת, ועם כל האמפתיה לקשיי כל הילדות (אני בטוחה שגם לבתך לא פשוט שהן שתיים והיא תמיד אחת בלבד מולן, ואיני יודעת גם מה טיב הקשר שלה עם אביה לעומת בן זוגך שהוא אב נהדר) - הקשיים שלהן במצב המשפחתי המורכב שלכם לא יכולים לפגוע בזוגיות ובקשר שלכם. אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג, שיוכל לתת לכם הדרכת הורים מול הדרישות של הילדות והאשמה שייתכן ואתם חשים.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו