אכזבה מהפורום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אכזבה מהפורום
    דידי
    28/07/2009

שלום לכן, אני כותבת בכאב לפורום שפעם נתן מעה מיידי למצוקות שמתעוררות, פורום שסייע לי בכמה מצבים קשים ולאחרונה אינו מספק זאת יותר. לא ברור לי מה קרה אך לאחרונה שאלות שנשאלות נענות, אם בכלל, לאחר שבוע ויותר, המון זמן לאדם במצוקה הזקוק לעזרה. נכון שהפורום הוא התנדבותי ושאף אחד לא חייב לי כלום אך המצב בהחלט מעודד אותי לחפש מענים אחרים. אולי אם תסבירו מה קורה, יהיה להורים קל יותר להתמודד עם השינוי. אמא מתוסכלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מהפורום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייחסות

ד''ר שירי שדה שרביט
    28/07/2009

לאמא שלום,
    אני מצטערת שכך את מרגישה לגבי הפורום, במיוחד משום שאני מבינה שהפורום היווה עבורך מקור מענה טוב ומיידי בעבר.
    מנהלות הפורום אכן עושות זאת באופן התנדבותי, על מנת לסייע להורים לילדים, שהם אוכלוסיה שמתחבטת בשאלות רבות באשר לגידול הילדים. כנראה שהפורום מספק את צרכי ההורים השואלים, כיוון שכמות הקוראים והפונים בפורום היא רבה, ואכן גם ממשיכה לגדול. לאור זאת, השואלים נאלצים להמתין יותר זמן עד שהם מקבלים מענה טוב ומקצועי לשאלותיהם.
    אני מבינה שזה מאוד מתסכל להיות זקוק לתשובה, ולא לקבל מענה מיידי. אולם חשוב לי לציין שהפורום לא מיועד למצבי חירום, אלא לשאלות הקשורות לתהליכים ובעיות בהתפתחות וגדילת ילדים. ההתפתחות היא דינמית ומושפעת מגורמים רבים ומגוונים, ולכן בעיניי גם אם הבעיה מאוד דחופה בעיני ההורה השואל, לרוב גם לאחר מספר ימים הוא עדיין יכול להתמודד עמה מבלי שנגרם נזק.
    אני מקווה שתמשיכי לגלוש בפורום ולהיעזר בנו, על אף שהמענה אינו מהיר כפי שאת היית רוצה.
    בברכה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו