אוננות ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות ילדים
    גליה
    28/07/2009

שלום רב.
    אני אמא לילד בן 4. הוא תמיד אהב לדגדג אותנו בכפות הרגליים, ולאחרונה חלה תפנית מוזרה. לפני חצי שנה בערך ראינו שכשאנחנו הולכים לנוח בצהריים בשבת והוא בא לנוח איתנו, הוא נשכב על הרגליים של בעלי ומדגדג אותו (הראש לכיוון כפות הרגליים). לא התייחסנו, זה בעיקר נראה לנו מצחיק. בחודש האחרון, זה התחיל להיות מלווה באוננות. הוא מחכה לבעלי שישכיב אותו, מדגדג אותו ומאונן, ורק אז נכנס למיטה! וככל שהזמן עובר זה נמשך יותר זמן. ביומיים האחרונים זה לקח כ-20 דקות עד שסיים, ואנחנו לא יודעים איך להגיב!
    (אני בעבר לא הסכמתי שידגדג אותי בכפות הרגליים, והיום כשאני נכנסת לחדר הוא מפסיק מיד, ואז מתחיל שוב...)
    אני רוצה לציין שזה קורה רק בזמן ההשכבה, או כשיושבים לראות טלויזיה בערב לפני השינה, ורק עם בעלי. זה לא קורה סתם כך באמצע היום, והילד עירני, חיוני, חברותי.
    האם זה צריך להדליק נורה אדומה? איך צריך להתייחס?
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות ילדים

ליאת גרוס
    30/07/2009

שלום גליה
    ההתנהגות של בנך אינה צריכה להדליק נורה אדומה. זה טבעי ונורמלי.זה פשוט נעים לו והוא לא מבין את המשמעות המינית המתלווה לכך. עם זאת זה לא נורמטיבי שזה קורה על אבא. בלי לעשות מזה עניין אפשר פשוט לאמר לו שיפסיק עם זה(רק עם האוננות, לא הדגדוגים) כי זה לא נעים לאבא, ולהוסיף שאם הוא רוצה יעשה את זה בחדש שלו.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה על תגובתך

גליה
    23/09/2009

לא הגבתי עד עכשיו בגלל בעיות במחשב, מקווה שתראי בכל זאת.
    אז אנחנו מנסים ליישם את עצתך, ומאד קשה לו עם זה - הוא כל פעם מנסה מחדש, רוצה לעשות את זה דווקא על אבא ולא בחדר...
    האמת היא שיש עוד כל מיני דברים מסביב שאנחנו רוצים לברר, ולכן זו הזדמנות טובה בשבילנו להפגש עם פסיכולוגות ולהתייעץ איתה, ולא רק באמצעות האינטרנט.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור

ליאת גרוס
    24/09/2009

אשמח להפנותך לפסיכולוג אם צריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו