מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות ילדיםגליה28/07/2009
שלום רב.
אני אמא לילד בן 4. הוא תמיד אהב לדגדג אותנו בכפות הרגליים, ולאחרונה חלה תפנית מוזרה. לפני חצי שנה בערך ראינו שכשאנחנו הולכים לנוח בצהריים בשבת והוא בא לנוח איתנו, הוא נשכב על הרגליים של בעלי ומדגדג אותו (הראש לכיוון כפות הרגליים). לא התייחסנו, זה בעיקר נראה לנו מצחיק. בחודש האחרון, זה התחיל להיות מלווה באוננות. הוא מחכה לבעלי שישכיב אותו, מדגדג אותו ומאונן, ורק אז נכנס למיטה! וככל שהזמן עובר זה נמשך יותר זמן. ביומיים האחרונים זה לקח כ-20 דקות עד שסיים, ואנחנו לא יודעים איך להגיב!
(אני בעבר לא הסכמתי שידגדג אותי בכפות הרגליים, והיום כשאני נכנסת לחדר הוא מפסיק מיד, ואז מתחיל שוב...)
אני רוצה לציין שזה קורה רק בזמן ההשכבה, או כשיושבים לראות טלויזיה בערב לפני השינה, ורק עם בעלי. זה לא קורה סתם כך באמצע היום, והילד עירני, חיוני, חברותי.
האם זה צריך להדליק נורה אדומה? איך צריך להתייחס?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות ילדים
ליאת גרוס30/07/2009שלום גליה
ההתנהגות של בנך אינה צריכה להדליק נורה אדומה. זה טבעי ונורמלי.זה פשוט נעים לו והוא לא מבין את המשמעות המינית המתלווה לכך. עם זאת זה לא נורמטיבי שזה קורה על אבא. בלי לעשות מזה עניין אפשר פשוט לאמר לו שיפסיק עם זה(רק עם האוננות, לא הדגדוגים) כי זה לא נעים לאבא, ולהוסיף שאם הוא רוצה יעשה את זה בחדש שלו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה על תגובתך
גליה23/09/2009לא הגבתי עד עכשיו בגלל בעיות במחשב, מקווה שתראי בכל זאת.
אז אנחנו מנסים ליישם את עצתך, ומאד קשה לו עם זה - הוא כל פעם מנסה מחדש, רוצה לעשות את זה דווקא על אבא ולא בחדר...
האמת היא שיש עוד כל מיני דברים מסביב שאנחנו רוצים לברר, ולכן זו הזדמנות טובה בשבילנו להפגש עם פסיכולוגות ולהתייעץ איתה, ולא רק באמצעות האינטרנט.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
ליאת גרוס24/09/2009אשמח להפנותך לפסיכולוג אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)