מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה התנהגותית של בן 4גלי02/08/2009
שלום לכן,
בני בן 4. לדעתי, ולדעת הסובבים אותי (חלקם מקצועיים יותר) יש לו בעיה בהתנהגות. הוא מדבר בלי הפסקה, לא מקשיב, כועס על מי שמנסה להשחיל מילה, מתרוצץ מצד לצד כשהוא מדבר.בדרך זו, הוא לא מצליח לשחק עם חברים. חשבתי שהוא היפראקטיבי, אך אמרו לי שיש שאולי הכישורים החברתיים שלו נמוכים. עלי לציין כי הוא ילד נבון - כבר קורא, בעל אוצר מילים רחב. יודעי דבר אמרו לי שיש אצלו פער ענק בין הeq לiq. הייתי מעוניינת לדעת באיזו בעיה מדובר לדעתכן, והאם יש מרכזים שמטפלים בבעיה כזו. אמרו לי שאם לא אטפל בכך בהקדם, לכשיתחיל את כיתה א' יסבול מבעיות חברתיות - כי לא יצליח ליצור קשר עם חברים.
אודה לכן על סיוע.
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4
ד''ר שירי שדה שרביט03/08/2009גלי שלום,
את מתארת תכונות והתנהגויות, שחלקן הרבה מעל המצופה מכפי גילו של בנך (כמו קריאה בגיל 4) וחלקן עשויות להיות תואמות לגילו ומינו, או שאינן - אולם קשה לדעת זאת מהפרטים שמסרת. הבחנתי בכך שאת משתמשת במונחים מקצועיים רבים ושאנשים שונים כנראה אומרים כל מיני דברים על הילד ומעצימים את הדאגה שלך.
לטעמי כדאי להתייעץ עם הגננת, האם היא רואה בהתנהלותו של הילד משהו חריג. במידה וגם היא מוטרדת, תוכלי לפנות למכון להתפתחות הילד לשם התייעצות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)