בעייה התנהגותית של בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בעייה התנהגותית של בן 4
    גלי
    02/08/2009

    שלום לכן,
    בני בן 4. לדעתי, ולדעת הסובבים אותי (חלקם מקצועיים יותר) יש לו בעיה בהתנהגות. הוא מדבר בלי הפסקה, לא מקשיב, כועס על מי שמנסה להשחיל מילה, מתרוצץ מצד לצד כשהוא מדבר.בדרך זו, הוא לא מצליח לשחק עם חברים. חשבתי שהוא היפראקטיבי, אך אמרו לי שיש שאולי הכישורים החברתיים שלו נמוכים. עלי לציין כי הוא ילד נבון - כבר קורא, בעל אוצר מילים רחב. יודעי דבר אמרו לי שיש אצלו פער ענק בין הeq לiq. הייתי מעוניינת לדעת באיזו בעיה מדובר לדעתכן, והאם יש מרכזים שמטפלים בבעיה כזו. אמרו לי שאם לא אטפל בכך בהקדם, לכשיתחיל את כיתה א' יסבול מבעיות חברתיות - כי לא יצליח ליצור קשר עם חברים.
    אודה לכן על סיוע.
    גלי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה התנהגותית של בן 4

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בן 4

    ד''ר שירי שדה שרביט
    03/08/2009

    גלי שלום,
    את מתארת תכונות והתנהגויות, שחלקן הרבה מעל המצופה מכפי גילו של בנך (כמו קריאה בגיל 4) וחלקן עשויות להיות תואמות לגילו ומינו, או שאינן - אולם קשה לדעת זאת מהפרטים שמסרת. הבחנתי בכך שאת משתמשת במונחים מקצועיים רבים ושאנשים שונים כנראה אומרים כל מיני דברים על הילד ומעצימים את הדאגה שלך.
    לטעמי כדאי להתייעץ עם הגננת, האם היא רואה בהתנהלותו של הילד משהו חריג. במידה וגם היא מוטרדת, תוכלי לפנות למכון להתפתחות הילד לשם התייעצות.
    בהצלחה
    שירי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו