מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 3 - שמתנהגת כתינוקתליאת03/08/2009
בתי בת ה-3 החלה בשבוע האחרון להתנהג כתינוקת.החלה לזחול, לדבר בשיבושים, לבכות כתינוק.
לא עברנו שום שינוי במשפחה לאחרונה ,לא עברנו דירה, לא נולד לה אח או אחות, היא בכורה ויחידה כרגע.
היא ילדה נבונה מאד שהולכת לגן. לדעתי, הגיעו לגן לאחרונה תינוקות כבני שנתיים כדי להתרגל לגן לקראת השנה הבאה. מצב הרוח הכללי שלה לאחרונה קצת "עצבני" ונרגן, אנו מנסים לרצות אותה ולהיות סלחנים כלפיה, כי מבינים שמשהו עובר עליה. הגננת אומרת שהיא נפלאה ומדהימה בגן.
עניין המשחק כתינוקת מוציא אותי משלוותי וגורם לי בסופו של דבר לשים אותה בחדר כדי "להירגע" ולחזור להיות בוגרת ואפילו להתעלם ממנה עד שלא תדבר כבוגרת.בעלי אפילו פחות סבלני ממני ומאד מתעצבן מזה.
מלחיץ אותי שעובר עליה משהו והיא מנסה להגיד לי משהו, וגם פתאום אני חוששת לגבי ההחלטה להשאיר אותה עוד שנה בגן שיהיו בו הרבה קטנטנים והיא תהיה גדולה יחד עם עוד 6 בני גילה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות כתינוקת
זהורית אסולין שמחון04/08/2009בהחלט יכול להיות שזה חיקוי ויכול להיות גם שזה געגוע לתקופה מוקדמת בחייה. כדי למתן זאת אפשר לעשות מספר דברים
האחת להפוך זאת למשחק. לשאול אותה אם היתה רוצה לשחק בתינוקת ואז בזמנים האלו ההתנהגות שלה נהיית לגיטימית. שנית אפשר לשוחח איתה על תקופת ינקותה לעבור על אלבום התמונות ולשתף אותה בזכרונות שלם מילדותה ומהתפתחותה. שלישית אפשר לחזק התנהגויות בגורות שלה ולהראות לה מה מרוויחה מגדילתה ולא היתה יכולה לקבל אם היתה נשארת תינוקת(למשל ממתקים, צפיה בתוכניות מסויימות ביקור בבריכה וכולי). ורביעית היא עבודה בינכם לברר מדוע אתם מאבדים את שלוותכם לנוכח התנהגות זו, מדוע מתעורר אצלך ואצל בן זוגך אי שקט לנוכח התנהגות זו של בתכם- אולי תגלו שהדבר יכול להרגע מעצם הרגיעה שלכם כלפי העניין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)