טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי אני אם חד הורית לילדה בת 6. לאחרונה ביתי פיתחה חרדת נטישה קשה. לא מוכנה להיות אצל אף אחד, וגם הפרידה בבוקר בגן נעשית קשה מיום ליום. אני מנסה לשוחח עם הילדה, אך לא זוכה לתגובה.אני מרגישה חוסר אונים, לא יודעת כיצד להתמודד עם המצב.
אודה לתשובתך ועזרתך המהירה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם את יכולה להבין מה עורר או הגביר חרדה זו-ז ה יכול להיות מעבר של מסגרת חינוכית או של מקום מגורים, אובדן של מישהו יקר, העדרות ,שלך, חוסר פניות רגשית שלך כי את עסוקה באיזשהו משבר אישי משלך והיא מרגישה אותך אחרת. חשוב להבין מה הגורם שהגביר זאת כדי לנסות העניק לה בטחון שוב באזורים אלו. הכל מקרה חשוב לחשוב יחד איתה מה יגביר את הבטחון שלה- שעון שמראה באיזו שעה את חוזרת. אפשרות לשוחח במהלך היום בטלפון. תמונות שעושים ומחליפים במשך היום, חפץ מוכר שמרגיע וכולי. להכין אותה מראש לא להעלם לה ולא לברוח גם אם הפרידה כרוכה בקושי. לעמוד בהבטחות בזמן שהבטחת להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד