חרדת נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    אוריה
    03/08/2009

הי
    אני אם חד הורית לילדה בת 6. לאחרונה ביתי פיתחה חרדת נטישה קשה. לא מוכנה להיות אצל אף אחד, וגם הפרידה בבוקר בגן נעשית קשה מיום ליום. אני מנסה לשוחח עם הילדה, אך לא זוכה לתגובה.אני מרגישה חוסר אונים, לא יודעת כיצד להתמודד עם המצב.

אודה לתשובתך ועזרתך המהירה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה

זהורית אסולין שמחון
    04/08/2009

האם את יכולה להבין מה עורר או הגביר חרדה זו-ז ה יכול להיות מעבר של מסגרת חינוכית או של מקום מגורים, אובדן של מישהו יקר, העדרות ,שלך, חוסר פניות רגשית שלך כי את עסוקה באיזשהו משבר אישי משלך והיא מרגישה אותך אחרת. חשוב להבין מה הגורם שהגביר זאת כדי לנסות העניק לה בטחון שוב באזורים אלו. הכל מקרה חשוב לחשוב יחד איתה מה יגביר את הבטחון שלה- שעון שמראה באיזו שעה את חוזרת. אפשרות לשוחח במהלך היום בטלפון. תמונות שעושים ומחליפים במשך היום, חפץ מוכר שמרגיע וכולי. להכין אותה מראש לא להעלם לה ולא לברוח גם אם הפרידה כרוכה בקושי. לעמוד בהבטחות בזמן שהבטחת להגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו