מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד צועקרוני04/08/2009
שלום אני סייעת בגן ילדים ויש ילד בגן בן שנה וחצי לא מדבר בכלל עדיין וכל מה שהוא רוצההוא מבקש בבכי בצעקות עד כדי כך שהוא משתעל.
אם הוא רוצה את הבקבוק או המוצץ אם זה במבה שהוא ראה אצל ילד אחר הוא יעמוד ליד הילד ויצרח.
אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר עם האמא והיא אמרה לי שגם בבית הוא צועק ככה.
מה אפשר לעשות כדי להרגיע אותו.
עוד דבר - גם כשהוא מתעורר מהשינה הוא צורח הוא ישן עוד בלול כי הוא לא מכים לישון במזרן כמו כל הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד צועק
ליאת גרוס04/08/2009שלום רוני
אני רוצה לקוות שהילד צועק כך כי אינו מצליח לבטא עצמו בדרך אחרת, וכשיתחיל לדבר , הצעקות יפחתו. בינתיים כדאי לעשות שני דברים במקביל: הראשון הוא לחבק אותו באופן מרגיע אבל לאמר לו שעד שלא מפסיק לצעוק הוא לא מקבל, שירגע ואז ננסה להבין מה רוצה.. והשני הוא לנסות לתקשר איתו בניחושים כלומר לשאול אותו, אתה רוצה את זה או את זה? לבקש ממנו להצביע על מה שרוצה,כך שירגיש שהוא מצליח להסביר מה רוצה בדרך זו, יותר טוב מאשר דרך הצעקות.
העובדה כי גם בבית הוא צועק ככה, עלולה להעיד כי הקושי יותר ממשי. גם השינה בלול אולי מעידה על סוג של חרדה. קשה לדעת.הציעי לאם לפנות לייעוץ (אפילו בטיפת חלב).
תחזיקי מעמד
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)