ילדה בת שלוש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלוש וחצי
    אודליה
    05/08/2009

היי
    אני אמא לילדה בת שלוש וחצי
    ולאחרונה הילדה מתבטאת אליי בצורה מאוד מעליבה , היא אומרת מילים כמו אני רוצה שתעופי לשמיים ותהיה לי אמא אחרת אני הולכת לגור אצל אמא של חברה, ועוד מילים פוגעות, היא לא נותנת לי לחבק אותה וכשאנחנוליד אנשים היא לא מתקרבת אליי, והמילים האלה דווקא יוצאות לה כשאנחנו חוזרות מבילוי משותף כמו הצגה או לונה פארק או כל דבר אחר
    חשוב לי לציין ששירה מעולם לא שמעה מילים כאלה בבית ומעולם לא הרימו עליה יד אפילו לו מכה בטוסיק אנחנו מקפידים שלא יצעקו ולא ידברו לא יפה לידה ונותנים לה רציונל לכל התנהגות שלילית או חיובית , אני מאוד משקיעה בטיפוח הילדה ובחינוך בדרך מתונה ולא צועקת או מכה אותה בשום מקרה
    היא לא מתנהגת ככה לאביה או לסובבים אותה אליה רק אליי
    לכן אני מודאגת ומתוסכלת שאולי אני עושה משהו לא בסדר , אשמח לתגובה מהירה , או להכוונה
    קשה לי לראות את הילדה במצב כזה כלפיי כשאני כל כך מתאמצת לפנק ולדבר ברוך ולתת לה כל מה שהיא מבקשת

אודה על תגובה מהירה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שלוש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מעליבה

ליאת גרוס
    08/08/2009

שלום אודליה
    ייתכן מאד שדווקא העובדה שאת "כל כך מתאמצת לפנק ולדבר ברוך ולתת לה כל מה שהיא מבקשת " היא הבעייה, והגורם להתנהגותה. בעיקר כשאת אומרת שמעליבה אחרי זמ איכותן משותף ולא אחרי אינטראקציה שלילית.
    מציאת האיזון הנכון בין הצבת גבולות והקרנת סמכות, לבין פינוק ונתינה, אינו פשוט. התנהגותה כלפייך מעידה כי אינך פועלת על פי האיזון הנכון. נראה לי כי הדרכת הורים יכולה בהחלט לסייע.
    . מצב שילדה בגיל זה מרגישה שיש לה כלכך הרבה כוח על אמא שלה אינו בריא. אני מאד ממליצה לפנות להדרכה מקצועית

בהצלחה

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו