החברה של האב והבילוי עם הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החברה של האב והבילוי עם הילדים
    נועה
    05/08/2009

שלום רב,
    ברצוני לשמוע חוות דעתכם המקצועית.
    אני גרושה ויש לי 3 ילדים (17,14,11.6).
    אביהם נפגש איתם פעמיים בשבוע לכ - 3 שעות בכל פעם, ובסופ"ש לסירוגין.
    לאחרונה, חברתו של האב מצטרפת אליהם בכל פגישה, הם יוצאים לאכול משהו ושם מעבירים את הזמן.
    שאלותיי הן: 1. האם זה "בריא" לצרף את החברה לכל מפגש? אני טוענת שהילדים בגיל כזה שרוצים לדבר עם אבא בארבע עיניים, ומה שלא נחשפים בפניי קל וחומר יימנעו מלהיחשף בפני מישהי שאינה אימם.
    2. הילד הגדול נמנע מהפגישות ולא מוצא חן בעיניו שכל הזמן אוכלים(קרואסונים, פיצות ועוד), הגדול עוסק בספורט וכועס על אחיו שמשמינים ואינם שומרים, הם מצידם טוענים שהם אומרים לאבא שלא רוצים להזמין כלום, אך מרגישים שנעלב ומיתרצים. האב שמן , מעשן ואינו דואג לבריאותו, אך אני כאם לילדיי די כועסת על התנהגותו. לאחרונה הצעתי לו שיילכו לבריכה יישחו בלי לאכול כל הזמן, הצעתי גם שיישאל את הילדים לאן הם רוצים. הוא כמובן כועס על התערבותי ואינו מוכן להקשיב לי. כיצד גורמים לו להבין שאינו נוהג כשורה (אם אני צודקת)?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילוי זמן עם אבא

ליאת גרוס
    09/08/2009

שלום נועה יקרה
    אני משוכנעת שכוונותייך הן הכי טובות בעולם אבל לדעתי את עלולה להשיג את ההפך.
    אלו הימים שלו עם הילדים. זה קשה אבל חשוב שתתני לו זכות מלאה להחליט איך ועם מי הוא רוצה לבלות את הזמן הזה. הם גם הילדים שלו. מותר לו. ואם את רוצה באמת לטובת הילדים, אסור לך להתערב. ויותר מזה, אל תדברי עליו או אליו רעות בנוכחות הילדים. כבדי אותו ואת העדפותיו. אלו השעות שלו.
    חשוב שהילדים לא יחוו אבא מסורס. חשוב שלא יתחלקו לשמנים (כמו אבא) או רזים (כמו אמא). זהו כבר מאבק על נאמנויות וזהויות ולא על אכילה ובריאות. את רואה את זה?
    אני מאמינה שלא אצליח לשכנע אותך בדעתי בכמה שורות בפורום, ושבטח תעדיפי לבטל אותי מאשר לשנות את עמדתך.ובכל זאת, חישבי על זה... תתיעצי....
    תוותרי קצת על שליטה ותרויחי שקט נפשי וילדים בריאים יותר בנפשם.
    תני לו....

מקווה שעזרתי

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו