מעליבים את הבת שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעליבים את הבת שלי
    עזרה בבקשה
    06/08/2009

בתי בת ה-8 יפיפיה מדהימה ומיוחדת ,מקובלת מאד בחברה בבית ספר, דומיננטית מאד, ילדה עם בטחון גבוה מאד, מאד אוהבת חיי חברה ןחכמה.
    כיצד להתנהג לייעץ כשהיא באה אליי ואומרת לי שקראו לה שמנה?
    היא בעצמה מגשרת בכיתה ופותרת קונפליקטים, פעם ילדה מהכיתה קראה לה כך והיא מיד שוחחה עם המורה, והמורה גישרה, היא לא החזירה לילדה.
    היא מאד נעלבת מהעניין במיוחד מי שלא מכיר אותה........
    . מדובר לעיתים בילדים שהיא מכירה/איננה מכירה....
    כיצד עליי להגיב/לייעץ לה?בתור אמא וכילדה מלאה אני נהרסת מזה אך לא מראה לה שעצובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעליבים את הבת שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעליבים את הבת

ליאת גרוס
    08/08/2009

אחד בדברים הכי קשים להורה זה כשמעליבים את הילד שלו. בעיקר בתחום שרגיש גם להורה.
    טוב את עושה שאת לא חושפת את רגשותייך.
    אין כאן מקום לגישור. זה לא מאבק זה עלבון, וזה מעליב.נשמע שהיא באמת מדהימה וחשוב שתדגישי בפניה את נקודות הכוח שלה. כאשר מספרת שאמרו לה שהיא שמנה , תגידי לה , אז מה אבל את ...... הציעי לה לחשוב על כל הדברים בהם היא חזקה במקום להתרכז בעלבון. כמו כן, רצוי שפשוט תתרחק מכל המעליבים שאינם ראויים לחברתה.
    שדרי לה שאת סומכת עליה שהיא מסוגלת להתמודד ושמי שרוצה להגיד, שיגיד.הראי לה מקרים שכבר אמרו לה והיא הצליחה להתגבר ולצפצף. תנחי אותה להתנהג כפי שהתנהגה במקרים אלו כי הנה היא הרי יכולה.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ...

עזרה בבקשה
    08/08/2009

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו