מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי... אני בת 16אנונימית06/08/2009
מקווה שתוכלו לעזור לי.
הבעיה שלי היא שמשפחתי אומרת שאני יפה, אבל עם זאת גם יורדת עליי..
וגם.. תמיד כשאני הולכת לבד- הרבה מסתכלים עליי וזה נותן לי הרגשה טובה, אבל כשאני עם חברות או עם אנשים אחרים (ואני יודעת שאני יפה יותר...) מסתכלים רק עליהן וזה נותן לי חרא של הרגשה- קשה לי עם זה !!! בגלל זה אני מעדיפה להיות לבד- אבל זה פוגע בי גם..
בבקשה- תעזרו לי !! אני לא מסוגלת יותר !!!!!!
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 16
ליאת גרוס08/08/2009שלום אנונימית יקרה
את נמצאת בגיל בו כולם מתעסקים רבות בצורתם החיצונית (בעיקר בנות) וכולם חושבים שהם מכוערים. תאמיני לי שגם החברות שאת חושבת שהן יפות, מרגישות לעיתים קרובות כמעוותות או מכוערות. ככה זה הגיל הזה. אין הרבה שאני יכולה לאמר שישנה את תחושתך.
אני רוצה באמת להציע לך להתייחס לכל הנושא הזה בפרופורציות. מסתובבים בחוץ בנים רבים מאד עם טעמים שונים ומגוונים. ברור ובטוח שיש כמה שחושבים שאת יפה. יש בטח גם אחד שחושב שאת הכי יפה. אם לא תצאי לא תפגשי אותם.
עוד דבר, שאת בטח יודעת ומעדיפה לשכוח כרגע, זה שלא חייבים להיות הכי הכי יפיפיה מכולם בכל רגע נתון. יש לגיטימציה גם להיות מספר 2 או 3 או 4. באמת שכן... ושיופי הוא לא הדבר הכי חשוב.
בגיל 16 את הכי יפה שיש. אז תחייכי לעצמך בראי. קרצי קריצה, וצאי לכבוש את העולם.
תהני
ליאת
נ.ב - בשיחה רצינית, בקשי מההורים לא לרדת עלייך בנושא כי את בתקופה קצת רגישה . הם לא ממש מבינים את זה. הם פשוט יודעים שאת יפה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)