היי... אני בת 16

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי... אני בת 16
    אנונימית
    06/08/2009

מקווה שתוכלו לעזור לי.
    הבעיה שלי היא שמשפחתי אומרת שאני יפה, אבל עם זאת גם יורדת עליי..
    וגם.. תמיד כשאני הולכת לבד- הרבה מסתכלים עליי וזה נותן לי הרגשה טובה, אבל כשאני עם חברות או עם אנשים אחרים (ואני יודעת שאני יפה יותר...) מסתכלים רק עליהן וזה נותן לי חרא של הרגשה- קשה לי עם זה !!! בגלל זה אני מעדיפה להיות לבד- אבל זה פוגע בי גם..

בבקשה- תעזרו לי !! אני לא מסוגלת יותר !!!!!!
    תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי... אני בת 16

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 16

ליאת גרוס
    08/08/2009

שלום אנונימית יקרה
    את נמצאת בגיל בו כולם מתעסקים רבות בצורתם החיצונית (בעיקר בנות) וכולם חושבים שהם מכוערים. תאמיני לי שגם החברות שאת חושבת שהן יפות, מרגישות לעיתים קרובות כמעוותות או מכוערות. ככה זה הגיל הזה. אין הרבה שאני יכולה לאמר שישנה את תחושתך.
    אני רוצה באמת להציע לך להתייחס לכל הנושא הזה בפרופורציות. מסתובבים בחוץ בנים רבים מאד עם טעמים שונים ומגוונים. ברור ובטוח שיש כמה שחושבים שאת יפה. יש בטח גם אחד שחושב שאת הכי יפה. אם לא תצאי לא תפגשי אותם.
    עוד דבר, שאת בטח יודעת ומעדיפה לשכוח כרגע, זה שלא חייבים להיות הכי הכי יפיפיה מכולם בכל רגע נתון. יש לגיטימציה גם להיות מספר 2 או 3 או 4. באמת שכן... ושיופי הוא לא הדבר הכי חשוב.
    בגיל 16 את הכי יפה שיש. אז תחייכי לעצמך בראי. קרצי קריצה, וצאי לכבוש את העולם.

תהני
    ליאת

נ.ב - בשיחה רצינית, בקשי מההורים לא לרדת עלייך בנושא כי את בתקופה קצת רגישה . הם לא ממש מבינים את זה. הם פשוט יודעים שאת יפה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו