מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההורים מעליבים מאחוריי הגבנוי07/08/2009
שלום.
אני בת 12.5 ויש לי בעיה שמציקה לי מאוד כבר לא מעט זמן:
ובכן, ההורים שלי...אין לומר: לא ממש אוהבים אחד את השני יותר, וכל פעם שאני למשל לבד עם אבא או אמא הם חייבים להגיד דבר רע אחד על השני כמו "את מזכירה לי את האמא העצלנית שלך" או "כשתגדלי תבחרי היטב את הגבר שאת תתחתני איתו" ואין לי אומץ להגיד שפשוט נמאס לי ואני לא רוצה לשמוע הערות מגעילות כאלה אחד על השני!
ההורים שלי לא נמצאים בתהליך גירושין. שאלתי את אמא שלי אם היא אוהבת את אבא והיא ענתה לי שהיא עברה את 'גיל האהבה' עם מה שהיא עברה בחיים. אבל היא אמרה שאכפת לה מאבא...
שאלתי אותה למה הם למשל לא מתגרשים וזהו, היא ענתה לי שמכיוון שאבא הוא היחיד שמפרנס אותנו זה לא מאפשר לה מבחינה כלכלית.
הנושא הזה נורא מדכא אותי מכיוון שבנוסף יש תככים משפחתיים בין הצד של אמא ואבא.
מה עליי לעשות??
תודה.
נוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת להורים גרושים
ליאת גרוס08/08/2009נוי יקרה שלום
המצב בו את נמצאת באמת אינו פשוט. קשה לראות את ההורים במצב כזה, ועוד יותר קשה להיות באמצע.נשמע לי שאת מצליחה להיות באמת חזקה ולא להרגיש שאת חייבת להיות נאמנה לאחד על חשבון האחר. חשוב שתביני לחלוטין שזה לא קשור אלייך, ושאת לא חייבת להיות קרבן בגלל הטעויות שהם עשו. אני מציעה שבכל זאת תאזרי אומץ ותבהירי שנמאס לך לשמוע את ההערות המגעילות שלהם זה על זה. כל פעם שיתחילו תגידי שאת לא מוכנה לשמוע ושלא יערבו אותך. יש לך לגיטימציה מלאה לבקש את זה. כנראה הם לא מבינים עד כמה זה מפריע לך וחשוב שתגידי את זה .זכותך!
נכון שהאהבה של הורייך נגמרה, וזה מאד עצוב. כרגע הם בוחרים להמשיך לחיות יחד ממניעים שונים, וזה בסדר גמור. . רצוי שתשלימי עם המצב ואל תפתחי ציפיות.תעשי הכל כדי לא להתערב ולא להיות באמצע. עד כמה שניתן , אל תתני להם להשתמש בך זה נגד זה. פשוט תצאי מהתמונה.
אל תשכחי שכל אחד מהם מאד מאד אוהב אותך. וזיכרי שחלק גדול מהנישואים כן מצליחים והאהבה היא לא תמיד עניין של גיל. אל תאבדי את האמון באהבה שאת תמצאי יום אחד. עוד דבר, . היום זה נראה לך רחוק אך עוד כמה שנים תצאי מהבית ותתחילי את החיים שלך בחוץ.
בנתיים תחזיקי מעמד
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)