אני אם חד הורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני אם חד הורית
    ר.ל
    07/08/2009

ויש לי תאומים בני שנה וחצי. בתקופה האחרונה אחד מהם כשהוא מתרגז או רוצה משהו הוא לא רק בוכה אלא גם דופק את הראש ברצפה או בקיר או כל דבר שנקרה בדרכו. אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.
    משוועת לעזרה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אם חד הורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בגיל שנה וחצי

ליאת גרוס
    08/08/2009

שלום רינה
    קודם כל אני רוצה לספר לך(כאמא לשתי תאומות שמכירה הרבה תאומים נוספים) שתאומים זה קשה עד גיל שנתיים ואז זה מתחיל להיות תענוג.בטח לא פשוט לך כאם חד הורית, אבל קחי עוד נשימה ותראי שהיתרונות עולים על החסרונות. עם זאת, יש צורך בהרבה מודעות למלכודות שבגידול תאומים ומומלץ להשתתף בקבוצת הורים לתאומים, לקרוא או ללכת מידי פעם ליעוץ.
    לגבי שאלתך. התנהגותו עלולה להעיד על סוג של מצוקה שאנני יכולה להעריך מהי אך כדאי לנסות להבין ולטפל.עם זאת זיכרי כי הבעייה יחסית שכיחה ולרב נפתרת . כשמתחיל לדפוק את ראשו אסור להיבהל ולתת לו מיד את מה שרוצה. כך ילמד שהשיטה עטבדת וימשיך. . צריך להרים אותו עד שנרגע או לתת לו כרית ולאמר לו בקול תקיף אך רגוע "אתה יכול לדפוק את הראש בכרית אבל לא בקיר/רצפה" תדאגי שתמיד תהיה כרית , ספה, או מזרון בסביבה ווהסבירי לו מה מותר ומה אסור. דווקא כשנרגע תחבקי ונסי לספק לו תחליף למה שרצה.

מה דעתך?

ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ר.ל
    11/08/2009

פעלתי כעצתך ועכשיו הוא קצת חושש לעשות זאת...
    תודה עבור העצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי. שמחה לשמוע. בכיף...

ליאת גרוס
    11/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו