גזירת ציפורניים לילדה בת שנה וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גזירת ציפורניים לילדה בת שנה וחצי
    שרית
    09/08/2009

שלום
    ביתי בת שנה ושבעה ומתנגדת לגזירת ציפורניים. לפעמים אני צריכה להושיב אותה בכח בכסא שלה, לסגור את הרצועות, לתת לה לצפות בוידאו וגם זה לא עוזר והיא נאבקת כאילו לא יודעת מה. האם צריך להתעקש בעניין זה כחלק מהצבת גבולות והפעלת סמכות או לוותר לה ולגזור בשינה או כל פעם אצבע לאורך היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזירת ציפורניים לבת שנה וחצי

שרית
    12/08/2009

למה לא עונים לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזירת ציפורניים לילדה שמתנגדת

ד''ר שירי שדה שרביט
    13/08/2009

שרית שלום,
    אין תשובה חד משמעית לשאלתך. מצד אחד, חשוב שבתך תבין שאת קובעת את החוקים בבית ותציית לך. מצד שני, יש כל-כך הרבה מוקדי עימותים בין הורים לילדים, שאם מצאת "פטנט" לדחות בקצת זמן את העימות בתחום זה, זה לא ממש משמעותי להמשך ההתפתחות. אישית כל פתרון נראה לי מתאים, במיוחד לאור העובדה שגם גזירת ציפורניים בעת השינה היא זמנית כיוון שבגיל מסוים בתך תתעורר מכך.
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו