הרטבה בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרטבה בלילה
    הילי
    09/08/2009

שלום
    אני מקווה שתוכלו לעזור לי
    בני המקסים בן שנתיים ותשעה חודשים לפני בערך חודש וחצי בני נגמל מטיטולים הגמילה הייתה מהירה במשך כל היום הוא מבקש לגשת לשרותים ובגן אף הולך לבד
    בתחילת הגמילה גם בלילה היה מתעורר ומבקש ללכת לשרותים ואם היה מפספס הוא היה לוקח את זה קשה ובוכה
    אנחנו היינו מעודדים אותו ואומרים שזה לא נורא. לאט לאט הוא כבר לא מתעורר ומפספס לעיתים 4 פעמים בלילה הוא אפילו לא מתעורר מזה אני שקמה לבדוק אותו או קמה בעצמי לשרותים רואה שהוא פספס ואז מרימה אותו ומחליפה מצעים ובגדים והוא אדיש ולחוזר לישון
    אני לא יודעת מה לעשות יש לציין שלפני השינה הוא עדיין שותה דייסה כרוטינה לפני השינה ( הוא דורש את זה ) עלתה האופציה של טיטולים pull up's אבל אני מפחדת שזה יעשה לו ריגרסיה למה שכבר השגנו עד כה
    אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לעצה
    הילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אשמח מאוד לקבל תשובה

הילי
    12/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבה בלילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    13/08/2009

הילי שלום
    יופי שהגמילה ביום היתה מוצלחת ומהירה. כל הכבוד לבנך ולכם. זו התחלה טובה.
    לגבי הגמילה בלילה, היא בדר"כ מורכבת גם מרגישות גבוהה של הילד לרמזים גופניים של שלפוחית שתן מתמלאת, ואז הוא מתעורר, אולם גם מהפחתה של כמויות השתיה בשעות שטרם ההשכבה.
    לרוב רצוי שלא לגמול ביום ובלילה בבת אחת, אולם כעת שתי האפשרויות שעומדות בפניכם - לתת לו טיטולי לילה ולחזור לגמילת השינה בעתיד, או לגמול בלילה, הן שתי אפשרויות טובות ואין אחת בעיניי שעדיפה על פני השנייה. בהקשר זה, איני רואה סיבה שטיטולי לילה יגרמו לבנך לרגרסיה, כל עוד אתם מדגישים בפניו שהוא לובש אותם בעת שינה בלבד.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו