מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרטבה בלילההילי09/08/2009
שלום
אני מקווה שתוכלו לעזור לי
בני המקסים בן שנתיים ותשעה חודשים לפני בערך חודש וחצי בני נגמל מטיטולים הגמילה הייתה מהירה במשך כל היום הוא מבקש לגשת לשרותים ובגן אף הולך לבד
בתחילת הגמילה גם בלילה היה מתעורר ומבקש ללכת לשרותים ואם היה מפספס הוא היה לוקח את זה קשה ובוכה
אנחנו היינו מעודדים אותו ואומרים שזה לא נורא. לאט לאט הוא כבר לא מתעורר ומפספס לעיתים 4 פעמים בלילה הוא אפילו לא מתעורר מזה אני שקמה לבדוק אותו או קמה בעצמי לשרותים רואה שהוא פספס ואז מרימה אותו ומחליפה מצעים ובגדים והוא אדיש ולחוזר לישון
אני לא יודעת מה לעשות יש לציין שלפני השינה הוא עדיין שותה דייסה כרוטינה לפני השינה ( הוא דורש את זה ) עלתה האופציה של טיטולים pull up's אבל אני מפחדת שזה יעשה לו ריגרסיה למה שכבר השגנו עד כה
אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לעצה
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח מאוד לקבל תשובה
הילי12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבה בלילה
ד''ר שירי שדה שרביט13/08/2009הילי שלום
יופי שהגמילה ביום היתה מוצלחת ומהירה. כל הכבוד לבנך ולכם. זו התחלה טובה.
לגבי הגמילה בלילה, היא בדר"כ מורכבת גם מרגישות גבוהה של הילד לרמזים גופניים של שלפוחית שתן מתמלאת, ואז הוא מתעורר, אולם גם מהפחתה של כמויות השתיה בשעות שטרם ההשכבה.
לרוב רצוי שלא לגמול ביום ובלילה בבת אחת, אולם כעת שתי האפשרויות שעומדות בפניכם - לתת לו טיטולי לילה ולחזור לגמילת השינה בעתיד, או לגמול בלילה, הן שתי אפשרויות טובות ואין אחת בעיניי שעדיפה על פני השנייה. בהקשר זה, איני רואה סיבה שטיטולי לילה יגרמו לבנך לרגרסיה, כל עוד אתם מדגישים בפניו שהוא לובש אותם בעת שינה בלבד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)