מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה !!!!!????גלי09/08/2009
שלום!
יש לי ילד בן 9 .
לפני כמה ימים הוא ניגש אליי בוכה ואמר לי אמא אני פוחד שכשאמות לא אראה אותךיותר ואני אתגעגע. הסברתי לו שהוא עדיין ילד ולא צריך לחשוב על כך חיבקתי והרגעתי אותו ומרות זאת הוא היה חסר מצב רוח.
יש לציין כי הוא כל הזמן פוחד , כשאני מתקלחת ואני לבדי עם הילדים הוא נכנס לתוך האמסטיה יושב וממתין עד שאצא מהאמבטיה.
את הפחדים שלו הוא גם מעביר לאחותו הקטנה בת ה4.
הם ישנים איתי במיטה בלילות הם מסרבהים בכל תוקף לישון בחדרם.
כשניסיתי להרדים אותו במיטטתו וזה היה עם המון כעס ומריבה הוא קם אחרי שעה ובכה בהיסטריה שהסבתא שנפטרה הופיעה לו בחלום ושהוא חושב על דברים לא נעימים.
אנא אימרו לי מה עליי לעשות ולאן עליי לפנות כי בסה"כ הוא ילד מקסים וחכם ואייני רוצה לאבד אותו אני מתחילה להילחץ מהבעיה.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מפחד
ליאת גרוס11/08/2009שלום גלי
ילד בן 9 שהפחד משפיע עליו כלכך זו באמת בעיה.
זה כבר גיל שיהיה לך קשה לטפל בפחדים שלו ללא עזרה.
נשמע לי שהפחד קשור לפחד לאבד אותך וזה נובע כבר מדברים שיש לבחון יותר לעומק.
איפה האבא בתמונה ? מאיזה גיל הם ישנים איתך במיטה?
אני מציעה לפנות להדרכת הורים. רק בהמשך, אם הפסיכוג ימליץ, ניתן להפנות את הילד לטיפול קוגנטיבי התנהגותי המטפל בחרדות.
בהצלחה
ליאת גרוס
מודיעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)