טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילד המתבגר שלי כל הזמן רוצה לראות וידאו בסלולארי שלו. אני לא מבינה כל כך למה. רואים דיי באיכות דיי גרועה. שיראה בטלויזיה. בכל מקרה זה מפריע לי כי זה עולה המון כסף. אין דרך נורמלית לראות היום וידאו בסלולאר מבלי שזה יעלה המון כסף. אני מנסה להסביר לו את זה אבל הוא לא מבין. מה אני יכולה לעשות בשביל שיפסיק לבזבז לי כל כך הרבה כסף? הוא יכול לראות גם בטלויזיה וזה לא עולה כסף.
אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יואב לא כדאי אפילו לנסות להבין. בטח יש לו סיבה. לא בטוח שזה הגיוני. ואולי כן. זה לא משנה. משנה שזה הכסף שלך וזה הרבה. אני מציעה להגביל את הסכום (תגדיר סכום שהוא 70-80 אחוז ממה שמוציא כיום). ניתן לעשות זאת דרך חברת הסלולאר או פשוט לעקוב אחרי החשבון ולהפחית ממשהו אחר אם עובר את הסכום. שאת ההפרש ישלם מכספו שלו. לא רק שמותר לך לדרוש זאת, אלא שזו גם חובתך. ראה בזה הזדמנות לחנך לערך הכסף, ולכבוד ההורה. זה עדיין כסף שלך . זכותך. בלי להרגיש לא נעים.
אשמח להתעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד