טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, שמי רן ואני אב גרוש מזה כחמשה חודשים ,אב לתאומים בני שנתיים ושמונה חודשים....ילדים נפלאים אשר לצערם חווים את פירוד המשפחה. גרושתי מבקשת ממני להוסיף את שם משפחתה הקודם לשם משפחתם של הילדים. רציתי לדעת האם נעשו מחקרים בנושא זה והאם זהו צעד נכון בשביל הילדים. האם להשאיר את שם המשפחה וכך הם יצטרכו להתמודד עם השוני בין שם משפחתם ובין שם משפחת אמם או האם להוסיף את שם משפחתה ובכך ליצור מצב של התעסקות תמידית בכך ששמם מורכב משני שמות משפחה. מיותר לציין כי רק טובת הילדים עומדת אל מול עיניי... אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. בברכה רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רן נראה לי שלחיות עם שם משפחה שונה מזה של האם הוא פחות גרוע משני שמות משפחה. שני שמות משפחה מעידים על השתייכות לשני ההורים ושם משפחה שונה מזה של האם עלול לתת תחושה של ניתוק ויעורר הרבה שאלות מהסביבה. לו הייתי במקומךלא הייתי מוותרת על השם שלך אבל הייתי מקבלת עבור הילדים גם את שם הנעורים של האם.
מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד