חשיפה לאקט מיני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשיפה לאקט מיני
    אירית
    13/08/2009

אני גרושה כבר 5 שנים ואם לילדה בת 8, היה לי בן זוג קבוע 3 שנים עד לפני מספר חודשים,
    קרה פעם שהילדה ראתה אותנו באמצע אקט כאשר היא נכנסה לחדר באמצע הלילה, היא לא ממש הבינה מה היא ראתה.
    חזרתי להיות בקשר עם אותו בן זוג, אך הילדה לא יודעת מזה, היא חושבת שיש לי חבר חדש.
    אתמול, מסתבר שהילדה ראתה אותי ערומה ישנה בסלון יחד עם הבן זוג, היא נבהלה וחזרה לישון.
    היום היא סיפרה לי את זה, ואין לי מושג איך להגיב או להסביר לה
    מה אני אמורה לעשות?
    איך אני צריכה להסביר לה ומה?..... ממש אין לי מושג וקשה לי עם המקרה
    אם אפשר בדחיפות, אני צריכה לדבר איתה היום,היא נסערת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לאקט מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לאקט מיני

ד''ר שירי שדה שרביט
    13/08/2009

אירית שלום,
    חשיפה של ילדים לתכנים מיניים ולעירום של מבוגרים היא דבר שבאופן חד משמעי פוגע בהתפתחותם! הדבר מבהיל אותם וגורם להם לחשוב על נושאים מיניים הרבה טרם הגיל המתאים לכך, ובאופן מעוות. זה חיוני עבור בתך שאת תתאמצי הרבה יותר כדי שאירועים כאלו לא יחזרו על עצמם.
    חשוב שתנעלי את דלת חדרך כאשר את במצבים אינטימיים עם גבר (כולל לישון איתו ערומה), ואם יש לך יחסים מיניים מזדמנים, עדיף שהילדה לא תיחשף לכך והדבר יתרחש כשהיא אצל אביה או במקומות אחרים.
    לגבי ההסבר לילדה, אפשר להסתפק בהסבר ענייני וקצר, לומר לה בקצרה שאת ובן הזוג הקודם חזרתם לקשר כי אתם חשובים זה לזה, ולהתייחס לשאלה שבוודאי מטרידה אותה, האם תחזרו להיות בקשר זוגי קבוע. חשוב לשאול אותה גם אם יש לה שאלות ולענות להן במידת האפשר. עלייך לקחת בחשבון שזו סיטואציה הרבה פחות נוחה לילדה מאשר לך, ועלייך לעזור לה "לעבור הלאה".
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו