ביזבוז ללא גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביזבוז ללא גבולות
    דליה
    14/08/2009

שלום לכם
    בעלי חושב שצריך לתת לילדים כל מה שמבקשים , קניות קניות בגדים בכמויות משחקים בכמויות מדובר בקניות יקרי ערך , ללא סיבה , רק בגלל שהילד ביק ש או פשוט חלק מבילוי או פיצוי קניות יקרות ערך הנקודה היא לא כספית כי אם ערך , חייבים להקנות ערכים אחרת מפספסים את העיקר , יש לנו חילוקי דעות מאוד מהותיים בעלי לעולם לא אמר לא לבקשת הילדים , לדעתי מצב זה גורם לילדים לא להעריך כלום זילזול כמו כן בעתיד חוסר מוטיבציה ,, שאלתי אם אכן אני צודקת כיצד אני משכנעת את בעלי לעשות שינוי בהתנהגות ובצורת החינוך , או כל רעיון אחר אשמח לתשובה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביזבוז ללא גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאום הורי

ד''ר שירי שדה שרביט
    17/08/2009

דליה שלום,
    את מעלה באופן גלוי בעיה שכל ההורים מתמודדים עמה - מה עושים כאשר ההורה השני חושב אחרת ממני לגבי סוגיות שונות בגידול הילדים ובחיים המשותפים. אני בטוחה שכשם שאת מוטרדת מגישתו של בן זוגך לענייני כסף, כך יש היבטים בהתנהלותך שאינם מוצאים חן בעיניו.
    נראה לי שכדאי שאת ובן זוגך תשבו יחד בהזדמנות בה יש לכם מעט שקט ופנאי, ותשוחחו על העניינים. חשוב שתשתדלו לא להפוך את הויכוח למאבק כוחות ומלחמה מי משכנע את השני, אלא תבדקו יחד כיצד אתם יכולים להיות יותר מתואמים זה עם זה ולבוא האחד לקראת השני.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו