פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    רוני
    14/08/2009

שלום שמי רוני ש לי ילד בן 3 וחצי השבוע באמצע הלילה הוא קם בבהלה וצרחות ואנחנו נורא נבהלנו הוא בא ישר אל המיטה שלנו ושאלנו אותו מה קרה והוא אומר כל מיני דברים שונים כלומר לי הוא אמר שינשוף עושה לו קולות לאבא שלו הוא אמר עטלף לכל אחד במשפחה הוא אומר משהו אחר.
    אציין שאחותו הקטנה עברה לישון איתו בלול איתו בחדר (לא ביחד הואבמיטה של גדולים).
    מאז אותו לילה הוא ישן איתנו ובעקבות זאת גם אחותו הקטנה.
    הוא לא רוצה לישון לבד אפילו במיטה שלנו!
    הייתי רוצה בבקשה שתדריכי אותי מה לעשות במצב כזה אציין שהוא הולך לגן חדש בספטמבר ואני לא רוצה שזה יעמיס עליו יותר מידי.
    אשמח לתשובה
    תודה רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

רוני
    16/08/2009

אוףףף למה לא עונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביעותי לילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    17/08/2009

רוני שלום,
    ביעותי לילה הם תופעה מוכרת בילדים. ייתכן שהחרדה מוחרפת בימים אלו עקב החופש וההתרגשות לקראת המעבר לגן החדש.
    המסר ההורי המשמעותי לילד כאן הוא להמשיך הלאה ולעבור לסדר היום. אפשר להציע לילד לבטא את החלום המפחיד במהלך היום - בשיחה, בציור, במשחק וכדומה. אולם לקראת הלילה להתחיל בשגרת הרדמה ובטקסים לפני השינה. חשוב שתחזירו את שני הילדים לחדרם יחד, תשאירו להם אור קטן ותהיו עקביים במסר של חזרה לשגרה. אני משערת שכבר עברתם עם בנכם את התהליך של הרדמה בחדר, ולפיכך תוכלו להיעזר בנסיונכם המוצלח בעבר.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו