ייעוץ לגבי בן שרוצה שמלות....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי בן שרוצה שמלות....
    מירב
    15/08/2009

שלום רב,
    אשמח מאוד לקבל ייעוץ והכוונה לגבי בני הוא בן שנתיים וחצי וכל הזמן אני במרדף איתו לא לשים נעליים של בנות או שמלות וחולצות שלי
    יש לי 2 אחינייות שלובשות בבית כותנות הוא מבלה איתן הרבה וכל הזמן רואה אותן ורוצה גם כן זה מגיע לידי בכי רב ומצב שזורק את עצמו בריצפה
    אינני יודעת איך להיתייחס למצב הנ"ל לתת לו גם כן כותונת ולשמח אותו עד השמיים או למנוע ממנו בכל מצב ולא לאפשר לו ללבוש או לנעול בגדי בנות
    חלק טוענים שאסור כי הילד יושפע מהעיניין לגבי המיניות שלו, וחלק טוענים שזה יעבור לו עם הגיל
    אשמח לשמוע דעה מיקצועית בנושא
    תודה רבה
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שרוצה שמלות

ד''ר שירי שדה שרביט
    17/08/2009

מירב שלום,
    נראה לי שבגיל שנתיים ניתן לאפשר לילד להתנסות בבגדים של המין השני. הרי ככל שתהפכו את הנושא למשהו פחות מושג ויותר מרתק, העניין שלו בכך יגבר. גם כשהוא לובש בגד נשי, אין הדבר הופך אותו לאישה, אלא הוא נותר זכר ויש להתייחס אליו כאל זכר.
    במקביל, כדאי להוסיף תחומי עניין "גבריים" בעולמו של הילד - בילוי פרטני עם אבא או דמות גברית אחרת, מפגשים אחה"צ עם בנים מהגן, וכדומה.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו