אני רוצה לצאת לבלות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לצאת לבלות...
    לילך
    15/08/2009

יש לי 2 ילדים שיהיו בריאים אחד בן 3 שנים ואחד בן 7 חודשים את הגדול הנקתי עד גיל שנה וחצי והקטנצ'יק יונק עדיין. כבר שלוש שנים שלא יצאתי לבלות כמו שצריך , אני גרה בשפלה ופעם אחת נסענו לת"א ואיך שהגענו ההורים שלי החזירו אותנו כיוון שהילדים בוכים ולא מוכנים להירגע . ברצוני לציין שלפני שהלכנו הנקתי את הקטן והרדמנו את שניהם .אני כ"כ אובדת עצות ,למי יש פתרון לעניין הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה לצאת לבלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגיע לך לבלות

ליאת גרוס
    17/08/2009

שלום לילך
    באמת מצב לא קל. זיכרי שזה זמני. אכן כשמניקים התינוק תלוי בך לגמרי ואת בקושי יכולה להתנתק.
    יש לי כמה רעיונות:
    1. נסי להתחיל בקבוק במקביל להנקה. עדיף שמישהו אחר ירגיל אותו לבקבוק. כמו כן, בגיל 7 חודשים אפשר גם קצת מזון שאינו חלב. הרגילי אותו למזון כזה וכך יהיה פחות תלוי בך ויוכל להיות גם עם אחרים.
    2. נסי למצוא ביבי סיטר טובה. רצוי מבוגרת ומנוסה. לא הורייך. כשסבא וסבתא שומרים, לפעמים זה יותר מורכב.אולי המטפלת מהפעוטון.
    3. איפה האב בתמונה. נסי לתת לאב זמן עם הילדים בלעדייך. בהתחלה בין ההנקות. בהדרגה יותר ויותר. בהמשך צאי עם חברות ושהאב יישאר איתו.
    4. אל תצאי על הפעם הראשונה להרבה זמן. התחילי עם פרידות קצרות של 15 דקות עד חצי שעה. הרגילי אותם שאת הולכת וחוזרת. לאט לאט תאריכי.
    5. קחי בחשבון שזה טבעי שיבכו קצת.

מקווה שחלק מהעצות יועילו. אפילו חלקית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

לילך
    24/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו