בן 4 מתחצף.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 מתחצף.....
    אמא
    16/08/2009

בני בן 4 ילד חכן ומפותח לגילו.
    החל ללמוד קללות כמו בן זונה (סליחה על הביטוי) מפגרת מטומם וכדומה.
    בהתחלה הוא היה מקלל ילדים בגן, היום הוא מקלל גם אותנו כשהוא כועס.
    אנחנו מענישים אותו ושולחים אותו לחדרו בכעס. שם הוא חושב על מעשיו וכמובן מדברים איתו על כך אח"כ, ואומרים לו שבביתנו לא מקללים ולא משתמשים במילים לא יפות.
    כל ההתנהלות שלנו לא ממש עוזרת, הוא ממשיך לנסות ולא תמיד שולט בעצמו ומקלל, מה לעשות?
    פעם אחת אמר לי מטומטמת ולא דיברתי איתו כמעט כל היום בטענה שפגע בי ושאני לא מדברת עם מי שמדבר אלי לא יפה, האם תגובתי נכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 מתחצף.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתם אותי.......

אמא
    17/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 4 מתחצף

ליאת גרוס
    18/08/2009

שלום לך
    את צודקת לחלוטין שאת לא מקבלת קללות והתחצפויות מילד בן 4. חשוב שתגובתכם תהיה אסרטיבית ותלווה בעונש קצר ומיידי למשל שאם קילל לא יקבל את מה שביקש או כניסה לחדרו ל5 דקות
    . לא נכון לא לדבר עימו יום שלם. ילד בגיל זה מתקשה להכיל תגובה זו.כמו כן, אל תסתמכי על יכולת האמפתיה שלו כלפייך וכלפי העובדה שנעלבת ואל תנסי לעשות לו ייסורי מצפון
    . המסר שהעברת באופן חד משמעי היה נכון: בביתינו לא מקללים ! תתמידי במסר זה באופן נחרץ ואסרטיבי וסביר שיתנהגותו תשתנה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, תודה , תודה

אמא
    18/08/2009

עזרתם לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו