לא רוצה ללכת לישון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה ללכת לישון
    שרית
    18/08/2009

הבת שלי בת שנה ושמונה חודשים.
    כל פעם שאני מניחה אותה בערב לישון היא בוכה ורוצה להמשיך בפעילות היום.
    אם אני לא מוותרת לה היא בוכה כמה דקות ואז מתייאשת והולכת לישון.
    זה קורה גם כשאני מניחה אותה לישון ב- 21:00-21:30.
    השאלה היא האם להתעקש על שעת השינה ואם כן מה השעה?
    האם בגיל הזה כל ילד הוא שונה מהשני ואחד מתאים להניח אותו לישון ב- 20:00 והשני ב- 22:00? האם בימים בהם היא ישנה צהריים 3 שעות אז לא להתעקש איתה ולהניח אותה לישון יותר מאוחר? אני מתלבטת כי כואב לי לראות אותה בוכה וגם אני מתלבטת האם ההתעקשות אינה מזיקה כי אני בעצם מתעלמת ממנה למשך כמה דקות בהן היא בוכה.
    תודה רבה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה ללכת לישון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הירדמות ושגרת הירדמות

ד''ר שירי שדה שרביט
    20/08/2009

שרית שלום,
    מרבית הילדים אינם מאושרים ללכת לישון, הם קולטים שדברים מעניינים ממשיכים להתרחש בבית והם אינם חלק מהם. יחד עם זאת, בתך זקוקה לשנת לילה ארוכה ורציפה על-מנת שתתפקד היטב במהלך היום ותתפתח באופן תקין. באמירה כללית, אם הילדה בוכה קצת ואז נרדמת, כנראה שזו שעה טובה עבורה ללכת לישון. ילד שאינו עייף, לא יירדם אם הוא לבדו במיטה. חשוב שתאמרי לה מפורשות ובעדינות שהיא הולכת לישון, תקריאי לה סיפור או טקס הירדמות אחר, תאחלי לה לילה טוב ותצאי מהחדר.
    אם שגרת ההירדמות שלה חשובה לך, כמו גם השעות הפנויות שלך בערב, כדאי לקצר את שנת הצהריים, לרוב אין צורך בתנומה של 3 שעות בגיל זה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו