מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סלידה בהכנת שיעוריםפורטונה18/08/2009
ליועצת שלום
הילד שלנו בן-7 עולה לכיתה ב'
מאז שנת הלימודים מצב הכנת השיעורים שלו היה קשה ביותר !
הוא לא מוכן לעשות לבד בטענה שלא מבין ,
כשאנחנו באים ויושבים לידו גם אז הוא מתרץ שהוא עייף ,וכוי' ....
בחופש קנינו לו חוברות , הוא לא מתקרב אליהם
הבאנו לו מורה פרטית מקסימה שבאה לשעה
אבל מבחינתו כשהיא הולכת הכל חוזר "לשגרה "
,הוא לא מכין את השיעורים שלה ,בראש שלו חצר וחברים ...
אני יושבת לידו להכין איתו שיעורים - הוא לא מרוכז
לא משתף פעולה , אני מתייאשת קמה ועוזבת !
מה לעשות ? עזרה דחוף !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה כך....
אמא19/08/2009אתי שלום!יש לי תינוקת בת שנתיים שלפני שבוע הורדתי לה את הטיטול.היא יודעת מתי יש לה פיפי/קקי אך לא מוכנה לשבת בסיר בשום אופן.רק היום רצתה מכיוון ביקשתי מאחיה שישב בסיר לפיפי בכדי שתראה שהשד לא כל כך נורא וזה עבד.מקווה שיסתדר לך.בהצלחה.
כתבתי לפסיכולוגים את אותה השאלה וקיבלתי מענה - ראי דף 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת שיעורים
ליאת גרוס21/08/2009שלום פורטונה
אי הכנת השיעורים יכולה להיות תוצאה של גורמים שונים אשר לכל אחד מהם נכון להגיב אחרת. קודם כדאי להבין מה הגורם ואז להגיב. פתרון שלגורם אחד עלול לגרום נזק אם הגורם הוא אחר. ייתכן גם שילוב של שניים או שלושה גורמים.
ייתכן כי אכן מתקשה ואינו מסוגל בעצמו. ייתכן כי מסוגל ופשוט מתעצל . ייתכן כי סובל מבעיית קשב וריכוז ובאמת אינו מסוגל לשב למרות שיש לו את היכולת הלימודית..
על מנת לבחון מה הבעייה כדאי לשוחח עם המחנכת. כמו כן ניתו ומומלץ לערוך אבחון פסיכו-דידקטי שיגדיר בדיוק מהם הקשייים ומהם ההמלצות להתמודדות עימם בבית ובבית הספר.
נסי לאבחן את הבעייה ואז חיזרי אלינו לחשיבה על הפתרון המתאים.
מה דעתך?
ליאת גרוס מודיעין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)