מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מחיותלימור18/08/2009
שלום
ביתי מזה חודשיים מאוד מפחדת מחיות, בעיקר מכלבים גדולים ( או קטנים והיא מגדילה אותם).
יש לנו כלב גדול בבית כבר שנים וממנו היא לא מפחדת.
לפני שבועיים עברנו דירה והדבר החמיר יותר והילדה (בת ה- 3) אינה מוכנה ללכת ברגל לשום מקום ואף יתרה מזאת אינה מוכנה לצאת את פתח הבית.
גם אם תקבל ארטיק/ שוקולד/ציפס בסוף. איני נוהגת להבטיח לה דברים על התנהגות מסויימת אך אני הגעתי לשלב אובד עצות.. שכן אני חייבת לצאת מהבית מידי פעם, כמו על מנת לקנות אוכל..
מה עושים?
לתשובתכם אודה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר שירי שדה שרביט20/08/2009לימור שלום,
לא נראה לי שמדובר כעת בחרדה של בתך מכלבים , אלא בתגובת חרדה כללית יותר בעקבות מעבר הדירה. חשוב לדבר עם הילדה על המעבר, לשוחח איתה על השינויים שעברה (גן חדש, חדר חדש וכדומה), לעשות פרידה מהמקום בו גרה ולנסות לארגן את חייה במקום החדש באופן הטוב ביותר. רצוי לא להימנע מיציאות, אלא לצאת עמה מהבית בהדרגה (למשל בתחילה עם שני ההורים יחד, או בליווי של אדם קרוב אחר). אפשר גם לעבד את הפחד מכלבים באמצעות חשיפה לדמויות כלבים שונות - ציור של כלבים, התבוננות בתמונות באינטרנט, צפיה בסרטים מצוירים על כלבים וכדומה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)