פחד מחיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מחיות
    לימור
    18/08/2009

שלום
    ביתי מזה חודשיים מאוד מפחדת מחיות, בעיקר מכלבים גדולים ( או קטנים והיא מגדילה אותם).
    יש לנו כלב גדול בבית כבר שנים וממנו היא לא מפחדת.
    לפני שבועיים עברנו דירה והדבר החמיר יותר והילדה (בת ה- 3) אינה מוכנה ללכת ברגל לשום מקום ואף יתרה מזאת אינה מוכנה לצאת את פתח הבית.
    גם אם תקבל ארטיק/ שוקולד/ציפס בסוף. איני נוהגת להבטיח לה דברים על התנהגות מסויימת אך אני הגעתי לשלב אובד עצות.. שכן אני חייבת לצאת מהבית מידי פעם, כמו על מנת לקנות אוכל..
    מה עושים?
    לתשובתכם אודה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מחיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

ד''ר שירי שדה שרביט
    20/08/2009

לימור שלום,
    לא נראה לי שמדובר כעת בחרדה של בתך מכלבים , אלא בתגובת חרדה כללית יותר בעקבות מעבר הדירה. חשוב לדבר עם הילדה על המעבר, לשוחח איתה על השינויים שעברה (גן חדש, חדר חדש וכדומה), לעשות פרידה מהמקום בו גרה ולנסות לארגן את חייה במקום החדש באופן הטוב ביותר. רצוי לא להימנע מיציאות, אלא לצאת עמה מהבית בהדרגה (למשל בתחילה עם שני ההורים יחד, או בליווי של אדם קרוב אחר). אפשר גם לעבד את הפחד מכלבים באמצעות חשיפה לדמויות כלבים שונות - ציור של כלבים, התבוננות בתמונות באינטרנט, צפיה בסרטים מצוירים על כלבים וכדומה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו