טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אודה לכן על עזרתכן. בני היחדי הוא בן שנתיים וחצי, ועבר לפני כחודשיים למיטת נוער, המעבר היה קל והוא אוהבת את השינה במיטה החדשה. הבעיה שלי היא עם בעלי, בעלי מתעקש להרדים אותו בלילות, הוא מספר לו סיפור ושר לו שירים וזה מקסים בעיני, הבעיה היא שפעמים רבות בעלי נרדם איתו במיטה, ואני צריכה להעירו, אני חושבת שהדבר אינו בריא לילד, ומהווה יצירת תלות בהרדמתו. אנא אמרו לי אם הדבר יכול לפגוע בבני , ואם עלי להמשיך ולהתעקש עם בעלי שלא להרדם עימו במיטה. אני רוצה גם לציין שאני בהריון וצריכה ללדת בת בעוד כחודשיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרית אין ספק שאת צודקת ושאת של ההחרדמות הסופי עדיף שהילד יעשה לבד. השאלה היא למה בעלך מתעקש? מה הצורך שלו ? האם אין לו מספיק זמן עם הילד לפני כן? אולי מרגיש ששאר הזמן הילד איתך ? אולי חושש ממשהו ? אולי מתרחק ממך ? אולי פשוט עייף ? נסי להסביר לו אבל לא בביקורתיות , ותוך התייחסות לצרכיו.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד