הורים מודאגים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים מודאגים
    א
    20/08/2009

שלום רב, י

ש לנו בן 3 שנים מתפתח טוב ומדבר בצורה תקינה אבל ישלו בעיה אשר מדאיגה אותנו!! אינו אוהב לשחק עם ילדים בני גילו מלבד בן דודו שהוא קרוב מאד אליו וכל הזמן ביחד הרבה פעמים אני דוחף אותו להשתתף במשחקים איתם אבל אינו מסכים ולאחרונה לקחתי ותו למשחקיה הוא פרץ בבכי כי לא רוצה כלל לשחק עם הילדים וגם מרבה לבכות על כל דבר שמציק אותו ורוצה שכל בקשותיו ייענו!! אבל במקביל הוא מדבר עם מבוגרים וחשוב לי לציין כי היה בפעוטון במשך שנתיים, וגם הרבה פעמים יוזפ איתו שיחות על חבירות אבל ללא תועלת??? אנו לא יודעיםמה כן צריך לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים מודאגים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד אין מענה

א
    21/08/2009

אפשר להתייחס לזה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים חברתיים

ליאת גרוס
    21/08/2009

שלום להורים המודאגים
    מכיוון שילדכם יוצר קשר טוב עם מבוגרים ועם בן דודו סביר שאין בעיית תקשורת רצינית אלא יותר ביישנות וחוסר במיומנויות חברתיות. לא הייתי מדברת איתו על הנושא. ילד בגיל זה לא מסוגל לנהל שיחה ממשית בנושא. הוא רק יבין כי אנכם מרוצים ממנו וחרדתו רק תגבר. כמו כן לא נכון ללחוץ עליו לשחק עם קבוצת ילדים במשחקיה.
    זכרו שהוא עדיין רק בן 3 .נסו לפעול לאט ובהדרגה. התחילו רק עם חבר אחד. השתתפו איתם במשחק. זרמו איתם ולמדו אותו תוך כדי כיצד לנהוג. בהתחלה פגישות קצרות בנוכחותכם. לאט לאט האריכו את הפגישות והתרחקו מעט. בדקו מה קורהבפעוטון ומה אומרת הגננת. בקשו ממנה לעזור אבל לא ללחוץ. סביר מאד שעם הזמן יחול שפור בתחום.

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו