טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי אחיין, עוד מעט בן שלוש והוא אומר כל הזמן את המילה מפחד. זה התחיל עוד מגיל יותר קטן שפחד ההצעצועים שזזים ועושים רעש ועכשיו עם גם רעש של אמבולנס או רעש ממכונת ניקיון בסופר וכו"ו (הוא אומר מפחד וצועק כלומר ממש נישמע מפחד)גם בלילה הוא אומר את המילה פוחד. אנכנו (אמא, אבא, סבים,דודים) מחבקים אותו ונותנים לו הרבה אהבה , אני לא מבינה למה הוא מפחד ואיך אפשר לגרום לו לא לפחד כלומר לחזק אותו אני למשל קוראת לו "אמיץ" אבל זה לא עוזר הוא עדיין מפחד. האם זה נורמלי שילד יפחד מגיל צעיר כל כך. מדובר בילד שמח שאוהב אנשים,לשחק וסקרן מאוד
אשמח לעצתכם המקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד