חוסר משמעת - הצבת גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר משמעת - הצבת גבולות
    דסי
    21/08/2009

שלום רב,
    אני אם ל 3 ילדים הגדול בן 7 וחצי, השניה בת 4 וחצי והקטנה בת 1 + 9 חודש
    יש לי בעיה קשה עם הבן הגדול כאשר הוא לא מקבל מרות מאף מבוגר - לא מקשיב למתבקש ממנו עושה מעשים שגורם לסובבים אותו לכעוס עליו נורא.
    הוא ילד פעלתן הדורש הרבה תשומת לב, לפעמים אני יוצאת מדעתי כאשר אני מבקשת ממנו לעשות דבר מה והוא לא מקשיב!!!
    אני מתביישת לצאת איתו למקומות ציבוריים, לחברים מחשש שיתחיל לעשות לי שם בעיות והוא כאמור לא מקשיב למה שמבקשים ממנו (לא משנה מי עומד מולו).
    אני כבר לא יודעת מה לעשות , איך להתנהג איתו, לפעמים אני מאבדת קצת שפיות ומרביצה לו , אך מתחרטת על זה מאוד אח"כ.
    בבקשה מה עלי לעשות ? כיצד עלי לנהוג איתו?
    אודה מאוד לתשובתכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר משמעת - הצבת גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר משמעת- הצבת גבולות

ליאת גרוס
    22/08/2009

שלום דסי
    לפי ההתנהגות שאת מתארת ייתכנו לפחות שני כיוונים: הראשון הוא בעיה הורית בהצבת גבולות והשני הוא מצוקה רגשית של הילד ותסכול הבא לידי ביטוי בהתנהגות מרדנית.
    כך או כך, אין פתרון קסם שאוכל לכתוב בכמה שורות. נסי לפנות לייעוץ והדרכת הורים יחד עם האב.
    חבל שגם את וגם הילד תהיו במצוקה. זוהי כנראה בעייה שניתנת לפתרון עבור שניכם.

סליחה שאני לא עונה יותר.. כל תגובה בכתב במקרה זה תהיה לא רצינית. אוכל רק לאמר שבחינוך ילדים אסור להיות לא נבוט ולא סמרטוט ובטח לא לדלג בינהם (כפי שנוטים לעשות לעיתים קרובות).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו