מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר משמעת - הצבת גבולותדסי21/08/2009
שלום רב,
אני אם ל 3 ילדים הגדול בן 7 וחצי, השניה בת 4 וחצי והקטנה בת 1 + 9 חודש
יש לי בעיה קשה עם הבן הגדול כאשר הוא לא מקבל מרות מאף מבוגר - לא מקשיב למתבקש ממנו עושה מעשים שגורם לסובבים אותו לכעוס עליו נורא.
הוא ילד פעלתן הדורש הרבה תשומת לב, לפעמים אני יוצאת מדעתי כאשר אני מבקשת ממנו לעשות דבר מה והוא לא מקשיב!!!
אני מתביישת לצאת איתו למקומות ציבוריים, לחברים מחשש שיתחיל לעשות לי שם בעיות והוא כאמור לא מקשיב למה שמבקשים ממנו (לא משנה מי עומד מולו).
אני כבר לא יודעת מה לעשות , איך להתנהג איתו, לפעמים אני מאבדת קצת שפיות ומרביצה לו , אך מתחרטת על זה מאוד אח"כ.
בבקשה מה עלי לעשות ? כיצד עלי לנהוג איתו?
אודה מאוד לתשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר משמעת- הצבת גבולות
ליאת גרוס22/08/2009שלום דסי
לפי ההתנהגות שאת מתארת ייתכנו לפחות שני כיוונים: הראשון הוא בעיה הורית בהצבת גבולות והשני הוא מצוקה רגשית של הילד ותסכול הבא לידי ביטוי בהתנהגות מרדנית.
כך או כך, אין פתרון קסם שאוכל לכתוב בכמה שורות. נסי לפנות לייעוץ והדרכת הורים יחד עם האב.
חבל שגם את וגם הילד תהיו במצוקה. זוהי כנראה בעייה שניתנת לפתרון עבור שניכם.
סליחה שאני לא עונה יותר.. כל תגובה בכתב במקרה זה תהיה לא רצינית. אוכל רק לאמר שבחינוך ילדים אסור להיות לא נבוט ולא סמרטוט ובטח לא לדלג בינהם (כפי שנוטים לעשות לעיתים קרובות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)