פחדים בקרב ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים בקרב ילד בן 4
    אורלי
    26/08/2009

בקרוב ימלאו לבני (בכור)4 שנים לפני כ-7 חודשים ילדתי את בתי ובמקביל עברנו דירה לבית הסבתא מכיוון שאנו נמצאים בהליכי בנייה. הסבתא אינה מתגוררת עימנו. בזמן הזה גמלתי את בני מהמוצץ בני עבר הרבה שינויים מאז "הלידה".
    בלי שום קשר למעברים הללו הייתי מגדירה את בני כילד פחדן.
    לאחרונה בני מתלונן שהבית של סבתא מסתובב לו ומתנדנד לו (סחרחורת) וכשה קורה הילד מבוהל והוא לא רוצה להיות יותר בבית של סבתא מהתחלה שעברנו לא רצה להתגורר אצלה כמו כן גם אני שידרתי שלא טוב לי עם השהות בבית הנ"ל.
    אנו נמצאים בבדיקות מקיפות הייתי מעוניינת לדעת האם התחושות הנ"ל יכולות להיות ממצב פסיכוסומטי של הילד שנמצא גם הוא במשבר עם כל המעבר, לידה, גמילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים בקרב ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

ליאת גרוס
    28/08/2009

שלום אורלי

כן, בהחלט יכול להיות גם משהו רגשי, בעיקר שיש לו הסטוריה של פחדים. במידה וזה העניין ניתן לפנות להדרכת הורים קצרה על מנת לקבל כלים להתמודד ולהקל עליו.
    אם זאת חשוב קודם לשלול בעיה גופנית שגורמת לסחרחורות
    האם התופעה של הסחרחורות מתרחשת רק בבית הסבתא או גם במקומות אחרים. באילו רגעים הוא מתלונן, ברגעי מצוקה או סתם כך?
    תשובות לשאלות אלו יעזרו לך לעשות אבחנה מבדלת

בהצלחה
    ליאת גרוס
    מודיעין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו