מיניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיניות
    שירה
    26/08/2009

אני אמא שעברתי הטרדה מינית שהייתי ילדה היום אני אמא ומפחדת שחס וחלילה ילדיי יעברו דבר מסוג זה לכן לאורך כל הדרך אני מסבירה לבני בן ה שש שהגוף שלו ואסור לאף אחד לגעת בו והוא אחראי לגןף שלו יש לציין שאחותו קטנה בת שנתיים ולפעמים שהוא מתלבש או מתקלח והיא לידו לפעמים הצביעה על איבר מינו ונגעה בולבול ואני הסברתי לו שאסור לה לגעת ולו אסור לגעת בה האם אני מגזימה אני יכולה לגרום לו נזק בהתנהגות זו יש לציים שהוא מתלבש הוא לא מוכן שיסתכלו עליו אפילו לפעמים החלפת חולצה בחנות בגדים האם עלי לשנות גישה איך מעבירים מסרים כאלה בלי לפגוע בילד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות בגיל 6

ליאת גרוס
    28/08/2009

שלום סיגל
    זה בסדר שאמרת לילדייך לא לגעת זה באברי מינו של זה. יחד עם זאת חשוב לא להגזים ולא להקרין שיש כאן דבר חמור . הם פעלו מסקרנות ולא חשק מיני. פשוט לאמר להם שלא עושים זאת וזהו.
    התשובה היא במינון ובאופן. יש להזכיר את הדברים (אזהרות למיניהן) אך לא יותר מפעם/פעמיים בשנה (במידה ואין סימנים מדאיגים כמובן) ההסבר צריך להיות פשוט ובנימה רגועה ולא מפחידה או מאיימת.

בחני את עצמך לאורך הזמן. אם תרגישי שעברך משפיע על תגובותייך לילדייך באופן שתרגישי שעלול להיות מוגזם, פני לטיפול או יעוץ.
    יש בנים שמתביישים בגיל זה,וזה לא נורא שלא מוריד חולצה בחנות. אך אם הדבר ימשיך ותרגישי שפוגע בו בשגרה (למשל לא מוכן ללכת לבריכה כי מתבייש או לא מוכן שחברים ישנו אצלו) אז יש מקום להתערבות וחשיבה נוספת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו