מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדיםרוני27/08/2009
שלום, זו שוב רוני לפני שלושה שבועות בערך שלחתי לכם הודעה שהילד מפחד מאוד בלילה והוא בא למיטה שלנו כל לילה בריצה....
רציתי לומר שזה נהיה יותר גרוע הוא לא רוצה לישון לבד הוא מת מעייפות והוא לא ילך לישון זה נראה כי הוא לא רוצה לישון לבד הוא תמיד מבקש ממשהו מאיתנו שיבוא לישון איתו.
אתמול כשאבא שלו רצה לישון איתו אז הילד אמר לי שתמיד שאבא ישן איתו הוא הולך......
אז אני הסברתי לו שאבא ישן איתו עד שאתה נרדם ואחר כך הוא הולך למיטה שלו כי כל אחד ישן במיטה שלו....
מטריד אותי מאוד העובדה שהוא רץ אלי למיטה כל לילה בבהלה אני לא מבינה ממה הפחד יש לו אור קטן בחדר והאור בשירותים שלי דולק והדלת עוד פתוחה כך שיש מספיק אור.
במהלך היום הוא גם נבהל מכל מיני רעשים שיש אני כבר לא יודעת איך להתמודד איתו בא לי לעבור אולי דירה בגלל המצב....
ב 1 בספטמבר הוא מתחיל גן חדש (יש לי ולאמא גן הוא היה איתנו עד עכשיו....) אני מקווה שזה לא ישפיע עליו עוד יותר.
האם יש איזשהו חוג שאפשר לקחת אותו בשביל הביטחון העצמי שלו אני מבאר שבע.
אשמח לתשובה אני אובדת עצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים
ליאת גרוס28/08/2009שלום רוני
ביטחון עצמי אינו קשור בהכרח לפחדים בלילה ולכן גם חוג מעולה לא בהכרך יפתור את בעיית הפחדים.
אני ממליצה על פנייה להדרכת הורים כדי להבין טוב יותר את המקרה הספציפי של הילד ולחשוב עם איש מקצוע כיצד תוכלו לסייע לו הכי טוב.. נסי להתייעץ קודם עם פסיכולוגית הגן (ללא תשלום) לצורך עזרה והכוונה.
בהצלחה
נ.ב - אני אישית מאד לא מאמינה בטיפול בפחדים לילד בגיל זה שאינו מערב הדרכת הורים. אם יפנו אותך לטיפול מעין זה, המלצתי היא לחשוב פעמיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)