חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדות
    סימה
    27/08/2009

אני אימא לילד בן 10 לאחרונה הילד סובל מחרדות כל הזמן טוען שלא מרגיש טוב, לחץ בחזה בגרון בראש , כל פעם במקום אחר ומתחיל לבכות, יש לציין שהוא "היפוכנדר" ונבהל כל פעם שהוא חולה לאחרונה אני מרגישה שהמצב מחמיר עד כדי כך שאנחנו יוצאים לטייל ולבלות הוא מתחיל לבכות שהוא לא מרגיש טוב במהלך הטיול הוא נפתח ושמח ולא מתלונן, אבל שמגיעים הביתה הוא מסתגר ובוכה ומתלונן , לקחנו אותו לרופא הוא בדק אותו ואמר שהכל בסדר . נסיתי לדובב אותו ולתת לו חיזוקים כי אני מרגישה שזה משהו אחר עליי לציין שהוא השני מבין 4 ילדים הוא בדרך כלל ילד טוב נוח, עדין מקובל בחברה , אני עובדת במשרה מלאה וגם בעלי אנחנו משתדלים לא להחסיר להם כלום למרות שאני מרגישה שאנחנו בפול טיים ולא מספיק מעניקים לילדים...

אני ממש מודאגת ואובדת עצות

אנא הנחו אותי מה לעשות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ממחלות

זהורית אסולין שמחון
    28/08/2009

את העלת פה בכנות רבה נקודה ששווה לחשוב עליה על יכולך ויכולתו של בעלך להיות פנויים אליו עקב עומס המטלות היומיומיותשלכם וההתחלקות בין עוד ילדים. ייתכן שבנך שבדרך כלל לא דורש תשומת לב כיוון שהוא ילד נוח ומסתדר ורואה את העומס שלכם מבקש לעצמו מקום במשפחה דרך חרדות אלו ובכך מביע את הזדקקותו לכם. אני מציעה שני דברים אחד לתת לו הכרה ולגיטימציה לבקש דברים לעצמו כמו זמן עם אבא , זמן עם אמא ולא דרך גופו. שנית למצוא הזדמנויות שבהם אתם מתייחסים אליו באופן בלעדי ולא דרך מחלות או מיחושים גופניים. אני משערת שזה יפחית את התחושות הפיזיולוגיות שהוא חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו