מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "אובססיה" לאבאשרון27/08/2009
שלום רב, יש לי ילד בן שנתיים ותשעה חודשים ויש לו מין "קטע" כזה שהוא מתעקש שרק אבא שלו יעשה עבורו. למשל שרק אבא שלו יקשור אותו ברכב, יחליף לו חיתול, יקח אותו מהמיטה לאחר שהוא קם, יחתוך לו תפוח ויש לי עוד אלפי דוגמאות. אבא שלו היה הרבה בבית עכשיו בגלל החופש אבל זה התחיל עוד לפני. אם אני מנסה לעשות משהו או אם אבא שלו לא בבית והוא רוצה שאבא שלו יעשה והוא איננו מתחילה סדרה של בכי שיכולה להמשך אפילו שלושת רבעי השעה. יש פעמים שהוא קם משנת צהריים ואבא שלו לא בבית והוא פשוט מתעקש שהוא רוצה אותו ובעצם הוא לא נמצא אז הוא מתחיל לבכות ולצעוק אבא אבא ושום דבר לא מרגיע אותו. אני כבר לא יודעת מה לעשות ולמה הקיבוע הזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה, אמא מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קש אב בן
זהורית אסולין שמחון28/08/2009זהו בהחלט גיל שבו אחרי קשר הדוק ואינטימי עם האם נעשה המקום לאב יותר ישיר ויותר דומיננטי. בנך בוחר באב ויכול להיות מסיבות רבות- מעריץ אותו כמודל ורוצה לחקות אותו. רואה בו מתחרה על אהבתך והדרך לפתור את התחרות היא להפוך אותו לפרטנר במקום לאויב. ייתכן שכשהאב לא נמצא גובר בו החשש שהוא הלך כי הוא כועס עליו. לכן מה שאני מציעה היא ראשית לא להעלב מזה עדיין יש לך מקום בלתי מבוטל ומהותי בקשר עימו. כשהאב בבית אם זה אפשרי להענות לבקשתו מה טוב. וכשהאב לא בבית לתת הכרה לכמה הוא מתגעגע אליו , אולי לאפשר לו לשוחח עימו בטלפון אולי להציע לו להכין מתנה לאב או ציור עד שיגיע, ואולי לשאול אותו איך אבא עושה את הדברים ושיחד ינסו לעשות זאת כמו אבא עד שיגיע. כך את מעניקה לו תחושת שליטה שגם כשאביו לא נמצא הוא יכול לשאת את הפרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)