זקוקה לייעוץ דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ דחוף
    ענת
    28/08/2009

שלום רב, אני גרושה מזה שנתיים וחצי כיום בני בן 3.
    בזמן האחרון בני רוצה כל הזמן את אבא כל גבר שהוא רואה עם ילד הוא ממש עוצר ומסתכל במבטי קנאה. הבעיה היא שאבא שלו כמעט רב הזמן בחו"ל, אין הסדרי ראיה, ולכן הוא מגיע מתי שהוא בארץ. לפעמים הוא מגיע פעמיים בחודש לפעמים יום כן יום לא אבל אין סדר קבוע בביקורים וגם לא יכול להיות עקב עבודתו. שאלתי היא מה אני עושה, הסברתי לו שאבא אוהב אותו מרחוק, הסברתי לו שאבא עובד בארץ רחוקה וכשהוא יגיע לארץ הוא יבוא אליו אך הוא נותן לי את הטלפון ואומר לי תתקשרי לאבא...אני ממש אובדת עצות וממש מרחמת בני כואב לי עליו....אשמח באם אוכל לקבל עצה בנושא במהרה כי הלב נשבר לי...תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמות אב

ד''ר שירי שדה שרביט
    31/08/2009

ענת שלום,
    אמנם כתבת כי הבעיה דחופה מבחינתך, אולם נראה לי כי ההתמודדות עם אב שנוכח לעתים היא קשה לילדים בכל הגילאים וסביר כי מאפיין זה של חייו ילווה את בנך גם בהמשך.
    נראה שחשוב שתעשי כל שביכולתך שבנך יזכה לקשר טוב עם אביו. איני יודעת מה טיב הקשר בינך לבין האב, אולם פעמים רבות כשההורים מסדירים את העימותים ביניהם, הקשר בין האב שאינו משמורן לילד משתפר. אפשר לבדוק עם האב האם ניתן לחייג אליו למקום הימצאו/סלולרי בעת שהותו בחו"ל כדי שידבר עם בנו.
    בנוסף, כדאי לחבר את בנך עם דמויות גבריות נוספות, כמו סבא, גברים במשפחה (אפשר גם ממשפחת האב, אם הדבר אפשרי) או אף חונך/בייביסיטר גבר.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו