מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעשה מביךלא מאמינה05/09/2007
התנצלותי מראש על קשיי התנסחות -
אתמול בלילה שוחחתי עם שכנה אשר בנה לומד עם בני באותה כיתה ( כיתה א )
התברר לי כי הוא סיפר לה על אירוע שהתרחש אתמול בדרכם הביתה -הוא טוען כי לא השתתף במעשה אך ראה את מה שקרה : שני בנים (א,ב) ( בני הוא אחד מהם) עודדו חבר אחר (ג ) ( שאותו הם מכירים מגיל 2 ) להריח את השתן שלו !!! .
אני לא בטוחה שהם הבינו את חומרת המעשה,טרם דיברתי עם הבן שלי שכן קיבלתי את ההודעה מאוחר בלילה , אבל אין לי מושג מה לעשות מעבר לשיחה נוקבת איתו והדגשת הקוים האדומים בנוגע לפרטיות גופינו.
ג היה אצלינו אחה"צ ולא שמעתי דבר, הם קבוצה מאוד מגובשת שמבלים המון יחדיו
האם לערב את המורה?
כיצד עליי לשוחח עם ההורים של ג ?
הצילו !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעשה מביך
שרון באומל06/09/2007שלום לך.
ראשית, הייתי משוחחת בדחיפות עם בנך, ושואלת אותו מה בדיוק קרה. לאחר מכן, הייתי עושה עימו את השיחה שאת מתכוונת לעושת - קווים אדומים ופרטיות גופינו - אני חושבת שזה מאוד מאוד נכון!!!! הייתי אומרת לבנך שאת הולכת לדבר עם הוריו של החבר, ולספר להם מה קרה, והאם רוצה גם לומר משהו.
קחי בחשבון שמה שנראה מבחוץ על ידי הילד של השכנה, לא היה בהכרח מה שבאמת קרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שקרה
לא מאמינה08/09/2007תודה על החיזוק ,
זו אכן חויה לא שגרתית ,אולם לאחר בירור חוזר עם הילד "הנפגע" ,המדווח והבן שלי ,התברר כי הארוע פחות דרמטי ממה שחשבנו אולם הדליק אצל כולנו "נורה אדומה" בהקשר לקשרים החברתיים בתוך הקבוצה . היתה שיחה בין כל הורה וילד ובין ההורים המעורבים .
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)