אני ממש דואגת!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני ממש דואגת!
    אמא ל-4
    29/08/2009

שלום ותודה מראש על התשובה!
    בני השלישי, בן 3 וחצי לאחרונה התחיל לאמץ לעצמו הרגלים מוזרים- הוא התחיל להכניס ידיים לפה, לפעמים הוא מלקק את הידיים לפעמים הוא יכול לנסות לדחוף את כל האגרוף פה, בנוסף הוא התחיל ללכת עם ידיים סגורות(אגרופים) לפעמים הוא נשאר ככה גם כשצריך לפתוח,לדוג' להחזיק דברים וכו'. דבר נוסף שמן הסתם קשור יש לו קטעים שהוא עצבני והוא גם אומר שהוא עצבני והוא לא רוצה כלום ושלא נדבר איתו עכשיו,מזכיר קריזות של ילד מתבגר. יש לציין שמדובר בילד מאד!! חכם ,ואהוב מאד מאד ע"י כל הסביבה(ולא רק בגלל שאני אמא שלו...) אני ממש דואגת ולא יודעת אם להעיר לו או לחכות שזה יעבור לבד..
    שוב תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש דואגת!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגו עלינו?

אמא ל-4
    31/08/2009

אני ממש!!!!!!!!!!!! דואגת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד עצבני

ליאת גרוס
    31/08/2009

שלום לך
    כמה זמן התנהגות זו נמשכת והאם יש לך איזה שהוא הסבר לגורם להתנהגות?
    נסי לשוחח עימו כשרגוע ולגלות האם משהו מציק לו.
    גם החופש הגדול מביא עימו כל מיני מצבי רוח והשיעמום מביא כעסים. במידה ונכנס מחר לשגרה חדשה, תני לו שבועיים שלושה ואז תבחני מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו